Plus paket (prej 2. november)

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

14. sep 2002 18:21

Te dni smo si doma uredili dostop do interneta, tako da bom odslej lahko od doma spremljala Kulinariko. Moti pa me, da ko kliknem na svoje kulinarično ime, se mi izpiše službeni e-mail.To velja tudi za sporočilo v forum, ki se ga poslala malo prej. Od doma, seveda. Kako naj uredim oz. ali mi lahko vidva, Jernej ali Bojan, uredita, da se mi bo pokazal samo domač mail. Se bom bolje počutila. Ali se naj ponovno prijavim? Tole ne spada ravno drugi november, pa vendarle....

Bojan  

član od: 29.8.2001

sporočila: 585

14. sep 2002 22:43

Tortica, pa poskusiva! Jaz bi šel na "nastavitve" in tam spremenil svoj elektronski naslov...in potem pritisnil "spremeni svoj profil". Ker kolikor vem, tam nastavljamo vse, kar je s posameznim uporabnikom v zvezi.. Sporoči, če ti kaj ne bi uspelo. LP Bojan

TORTICA  

15. sep 2002 19:06

Šlo je, šlo. Problem je bil v tem, da nisem vnesla nove kode, ki sem jo sproti dobila po e-mailu. (nisem brala pošte).Vnašala sem staro, zato mi je javljalo "napaka pri vpisu". Je pa sicer res enostavno.

Bojan  

15. sep 2002 19:25

Ja, tud jaz sem šele kasneje opazil, da sem kodo po mailu dobil.... vmes pa nisem Explorerja zaprl...skratka te nisem opozoril na to kodo prek emaila V glavnem, da le znamo sami, brez Jerneja! LP

TORTICA  

17. sep 2002 7:58

Imam še en predlog. Zakaj ne bi mape "2. november", "tiskanje receptov" in "dodatne zvezdice" združili v eno mapo z naslovom npr. "upravljanje kulinarike" , ali pa vse pod "2. november" ali "novosti v forumu" ali pa kakorkoli drugače. Vse te teme so na nek način sorodne-predstavljao novosti, nadgradnjo že obstoječega. Ne dogaja pa se toliko novega kot v forumih, ki jih mi vsakodnevno kreiramo na novo in je škoda, da zasedajo toliko prostora zgoraj in moraš zato včasih preveriti vse forume, ker enostavno ni dovolj prostora za nova mnenja in vprašanja na isti strani. Ne mislim s tem, da zgornje teme niso zanimive, nasprotno, zelo so zanimive, ampak lahko bi bile skupaj, kaj menite?

Bojan  

17. sep 2002 8:52

Tortica, hvala za predloge... sedaj v oktobru bomo dokončali, kar naj bi bilo v nadstandardni KulSlo, tako da bo še vse pod drobnogledom. Tudi jaz sem za enostavnost in preglednost Pozdrav, Bojan

jernej  

član od: 30.8.2001

sporočila: 4880

21. sep 2002 9:46

Teme se trenutno ne da združevati Bomo pa te teme odmaknili po 2. novembru, do takrat pa so aktualne. Klikni na VSE TEME pa boš dobila tudi starejše! Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

jernej  

22. sep 2002 23:52

Moja beležka počasi dobiva končno grafično podobo... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

SaraKay  

član od: 14.3.2002

sporočila: 19

24. sep 2002 12:54

Ni kaj - mene ste prepričali, sploh z beležko. Upam samo, da cena ne bo preveč zasoljena za moj žep! Kar tako naprej! SaraKay

jernej  

24. sep 2002 14:24

Tisti, ki se bodo za nakup nadstandarda odločili letos, jih čaka dodatno presenečenje, ki pa ga ne bomo dajali na velik boben in ne bo objavljeno med ugodnostmi članstva Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti