2. okt 2010 17:26
Če ti ne maraš tega filma, ... Za zanikanjem uporabljamo rodilnik Viva Meier
2. okt 2010 17:26
Če ti ne maraš tega filma, ... Za zanikanjem uporabljamo rodilnik Viva Meier
2. okt 2010 17:47
Ha-ha! Drugega nisi opazila? Lisa
2. okt 2010 21:30
Vem, vem da je še marsikaj drugega in tudi vem kaj je petkica hotla povedat s tem Viva Meier
2. okt 2010 22:40
japaja, hvala
Pitončica
3. okt 2010 14:21
O, pa sem našla mesto, kjer lahko napišem, kako neskončno mi gre na živce, da zadnje čase ljudje vse bolj pogosto drug drugega kontaktirajo. Ne vem, zakaj ni več v modi, da bi se eden na drugega obračali, se poklicali, stopali v stik eden z drugim ipd. Saj vem, da ne bom nič spremenila, ampak sem se pa vsaj izkašljala ;)
3. okt 2010 14:47
In si malce pokontaktirala z nami.......
lp
cervusneznan uporabnik
3. okt 2010 14:57
Madonca, tale stik me pa spominja na naše mejaške zdrahe...torej ali imamo stik z mednarodnimi vodami in kaj to pomeni? Je samo kontakt, se moramo morda obrniti v drugo smer, poklicati koga ... ajoj!
Torej banane so ali jih ni??!! (Mali oglasi KVAK )
Borka7, da ne boš slučajno mislila, da tole kaj na tvoj prispevek leti.
Je pa tako, da je kontakt ena sama beseda (ki je razumljiva tudi v drugih jezikih), v slovenščini za prevod le-te potrebujemo vsaj 2 besedi.
In ker imamo iz dneva v dan manj časa (le zakaj?), se poslužujemo (?!) sekanja ovinkov.
japaja
3. okt 2010 18:17
Cila je napisal/a: |
Meni gre pa neznansko na živce, da kar naenkrat ni več predstav in podobnega ampak vse več "performansov".
Cila
Pozabila sem pripisati, da so mi še bolj všeč "inštalacije". Mi deluje, kot da so se vsi vodoinštalaterji prelevili v kulturnike . Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 02.okt 2010 13:25 Sporočilo je spremenil(a) Cila dne 02.okt 2010 13:26 |
3. okt 2010 18:56
Le kje sta besedi, gneča in dren ? , verjetno sta se šli nekam "gužvat"
kobra 1
3. okt 2010 19:35
Meni se zdi, da ste vse skupaj preveč zakomplicirali. Kaj pa če bi organizirali eno delavnico in to poskusimo uredit ( jaz prinesem kladiva, klešče......... vso orodje )
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Tarte tatin z jabolki
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )