21. sep 2007 9:22
Tudi jaz se odločam, da zamenjam štedilnik. Prav vesela sem komentarjev o 4 indukcijskih kuhališčih, vendar me malo skrbi nabava nove posode. Sedaj uporabljam Tefalovo in sem z njo zelo zadovoljna. Pogledala sem emovo posodo, pa mi njihova oblika ni všeč (izgledajo stari modeli, ki smo jih že davno zavrgli). Kje in katero posodo je potrebno nabaviti? Glede Gorenjevih aparatov pa sem imela dosedaj neverjetno smolo. Pred 10 leti sem zamenjala vse gospodinjske aparate (kupila Gorenjeve), pa sem morala že zamenjati zamrzovalnik, hladilnik in bojler. Ponovno sem kupila Gorenjev bojler, vendar so mi ga morali že zamenjati (prvega sem kupila januarja letos), ker ga ni bilo mogoče popraviti. Ne boste verjeli, tudi drugi nagaja. Sedaj sem obupala in bom tega pustila, da bo sam spustil dušo in ga takrat zamenjala, vendar zagotovo ne za Gorenjevega. Pečica mi vseskozi nagaja, zato bom sedaj menjala tudi njo. Kupila bom elektroluxovo ploščo in pečico, saj sem s pralno-sušilnim strojem in hladilnikom zelo zadovoljna. Pa lep dan! mestnac2