20. sep 2007 21:26
Kaj pa kuhanje v voku na indukciji?
20. sep 2007 21:26
Kaj pa kuhanje v voku na indukciji?
20. sep 2007 21:42
ežoj, če se magnet prime na posodeo je Ok za indukcijo. Ne naredi napake, ki jo sama obžalujem, kajti sama sem kupila 2+2 in kupi vse štiri indukcijske plošče. Indukcija je zakon. Kava za enega je skuhana v minuti. Palačinke pečem v Tefalovi ponvi za indukcijske štedilnike. Največji izbor posode je v Merkurju. sama, če se le da kuham samo na indukciji. Imam Gorenjevo EIK 695C. Stara: mi imamo Gorenjevo pečico 9000 Al in smo zelo, zelo zadovoljni z njo Pomivalni stroj imamo tudi Gorenjev - ko bom kupovala novega sigurno ne bo Gorenjev, kajti sedanji mi preveč nagaja.
21. sep 2007 6:49
Hvala vsem za odgovore.
darjuške, nekaj jih je že zapisalo enako ( ne naredi napake kot jaz, ki sem kupila 2+2 ), tako da to verjetno bo držalo. Opremanje nove kuhinje pri meni bo čez par mesecev, ta čas si bom nabavil kuhalnik z eno indukcijsko ploščo in ga temeljito preizkusil. Pravzaprav je situacija hecna: kuhalna plošča s štirimi indukcijskimi kuhalniki stane ( zaokroženo ) cca 1000 €. potem bi pričakoval, da kuhalnik z eno ploščo stane cca 250 €, v resnici stane pa 60 €, kar izpade, da je zelo poceni.
ežoj
21. sep 2007 8:01
andrejka, dobi se tudi voke za na indukcijo, ga imam, sem šla enostavno z magnetom v akcijo.
Ribaracarak, jaz sem bila vsa vzhičena, ko sem dobila kafetiero za indukcijo, to je edina kava, ki jo pijem.
In kar se Gorenja tiče, mama ima vso njihovo mašinerijo, pomivalca nikoli več, ostalo BP. Pri nas je pa pralni kar hitro škripnil, čeprav mamin dela kot urca.
Loni Makaroni
21. sep 2007 8:33
In kaj če zmanjka elektirke sredi kuhanja???
Če mi zmanjka plina grem lepo v klet po drugo bombo in menjam. Elektrike pa ponavadi zmanjka kadar je najmanj treba.
jade
21. sep 2007 8:39
Jade, če zmanjka elektrike, pa skuhaš kosilo na dvorišču v kotlu. LP! fakin712
21. sep 2007 8:42
Točno, potem grem v svinjsko kuhinji in zakurim kotel za prašičke. jade
21. sep 2007 8:43
Drugače pa imam vse gospodinjske aparate od Gorenja in sem zelo zadovoljna z njimi. Jezi me le pomivalec, ker rjavijo (rustajo) in odpadajo tiste paličice za med katere zlagaš krožnike. Ali mogoče kdo ve, če se da košaro posebej kupit? LP! fakin712
21. sep 2007 8:44
Jade LP! fakin712
21. sep 2007 9:02
Fakin712, verjetno se da kupit košara kot rezervni del v Gorenjevi trgovini v Velenju - rezervne dele pošljejo tudi po pošti. Jaz imam sedaj tudi Gorenjev pomivalec - z njim sem zadovoljna, že 15 let dela, malo me moti glasnost. Verjetno pa so sedaj že boljši in bolj tihi. V novo kuhinjo pa sodi nov pomivalec, zato bom kupila novega. staraKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pesto palačinke
Moje štručke