Neurje po sloveniji

titta  

član od: 28.9.2006

sporočila: 1056

8. okt 2007 15:59

A res, Petra 1? Sem sedaj v nemilosti??? Eh, sem navajena s faksa, da ob eni temi iščeš vse kar leze in gre na tisto, da si ja širiš obzorje...no, to je nekaj drugega, pa vendar ...se ne sekiram, tudi sama pomagam, ne zatiskam si pa oči pred drugimi mnenji. titta

Petra 1  

član od: 1.6.2006

sporočila: 419

8. okt 2007 23:54

Petra 1

Petra 1  

9. okt 2007 11:32

izsek iz enega od pisem, ki mi prihajajo na ZS....tale je iz Zalega Loga;a Zanima me ali bi se v stvareh ki jih zbiraš našlo kaj za vrhnje sosede? lahko se dogovoriva pa se dobiva kje v Žele. in te odpeljem do njih da se sama prepričaš da gre v prave roke. Danes sem jim od dobrih ljudi zrihtala spalnico, dobita jo konec tedna. Jogije, pvštre, kovtre je rekla da imata. Posodice za čaj in krožnike mislim da imata, večji problem so posode za kuhat. v glavnem napiši kaj imaš, jaz bom sosedo vprašala kaj rabi se dobiva in odneseva k njej, če ti je prav,veš mislim da center kot so železniki dobivajo pomoči veliko, malo pa je takih ki se prebijejo skozi žel. in se odpeljejo še5 km. do zalega loga. Nekaj jih je ki so prišli osebno in tem trem družinam osebno prinesli denar jih je pa malo. ostale, ki mi pišete, hvala, ne morem vsem odgovorit posamično, zato bi tukaj povedala...ena od članic bo organizirala kombi...za večje stvari...tako, da bi bilo fino kompletirat tudi kaj velikega. Moj avto pa še kateri ( če le imate čas), pa bi peljal manjše ( mehkejše...)zadeve. Lep dan vsem dobro mislečim. Računam, čez cca 14 dni...tako, da bi naslednji teden dorekli točen datum. Petra 1

veverica cak  

član od: 9.10.2004

sporočila: 299

9. okt 2007 15:05

Petra 1,

od kod štarta kombi oz. ali ima že začrtano kakšno pot?

pozdravček

lp veverica cak

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

9. okt 2007 15:25

Hallo, če je mišljen TA kombi, je pravkar v Železnikih... pelje proti Davči. tabina

veverica cak  

član od: 9.10.2004

sporočila: 299

9. okt 2007 15:40

aha, ok, sem razumela pisanje Petre 1, da gre čez cca.14 dni...

zdaj pa ne vem, ali je to TA kombi ali ne?

lp veverica cak

Petra 1  

9. okt 2007 15:55

ta kombi pelje iz LJcca čez 14 dni, ko si ga sposodijo ....mislim pa, da ne misliva istega, tabina. Me pa veseli, da nam ni jasno za kateri kombi gre...to pomeni, da jih je kar nekaj, ki pomagajo...naj tako tudi ostane... veverica cak...se čitamo... Petra 1 ps...nova.informacija...,,kombi je odšel iz MB. Sporočilo je spremenil(a) Petra 1 dne 09. okt 2007 16:35:28

presta77  

član od: 21.9.2007

sporočila: 86

13. okt 2007 20:47

Petra 1, na ZS sem ti poslala nekaj vprašanj,če boš lahko prosim se mi javi. Lep vikend presta77

Petra 1  

18. okt 2007 11:58

presta77.....hvala za pošto......se javim Vsi, ki ste mi pisali....csa pisma sem poslala naprej ninciki v zali log....pa še ni odgovora.... nincika prosim javi se mi na ZS ...poslala sem ti pet pisem od članic.....kaj od tega ti lahko pripeljemo že to nedeljo??? Kuharici37.....razumem te....se slišiva. žal ste dni nisem ravno v dobri koži, opravičujem se vam, da sem mrknila.....saj bo bolje... lep dan Petra 1

tabina  

član od: 15.2.2005

sporočila: 474

18. okt 2007 12:11

Ojla punce, mi smo našo pošiljko sicer odpravili, dobili sicer zahvalo, kot sem obljubila (sebi) pa seveda to naj ne bi bilo vse. Sem skušala izvedeti, ali je kje kakšna družina z majhnimi otroci, da pošljem tja še kakšne otroške stvari, pa sem dobila odgovor, da je v železnikih trenutno vsega preveč, da naj kar pozabim na slabo vest in da bom več koristi, če ne pošiljam tja nič, da imajo vse... sem bila kar žalostna no. Žal viška denarja pri dveh šoloobveznih otrocih nimam, prav tako ne stanovansjke opreme, tako da, če veste vetukaj še za koga, me kontaktirajte na zs. Petra, hitro okrevanje! tabina

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti