27. sep 2007 19:49
presta77, tudi jaz upam, da je na vasi res še drugače kot je zdaj v mestih, ko nikogar več niti za soseda ne briga... lp veverica cak
27. sep 2007 19:49
presta77, tudi jaz upam, da je na vasi res še drugače kot je zdaj v mestih, ko nikogar več niti za soseda ne briga... lp veverica cak
27. sep 2007 20:41
Po informacijah iz prve roke vam sporočam, da je za ljudi kar dobro poskrbljeno. Zanje je zelo pomemben občutek, da v nesreči niso sami. Prizadeti in delavci imajo dvakrat na dan topel obrok, za pomoč, kot so tekstil in gospodinjski pripomočki se vpisujejo (ne vem kje, ampak od sodelavke mama se je že vpisala). Zdaj jih najbolj skrbi kaj bo prineselo deževje, ki nas pridno moči. Veseli me, da niste mislile, kot da hočete darovati le določenim. Se opravičujem, če sem koga neupravičeno užalila. lp. menci
27. sep 2007 21:30
menci, užalila? ne, ne, tako hitro se pa tud ne pustimo užalit lp veverica cak
28. sep 2007 11:12
kakšna je kaj situacija na področu prejšnjih poplav? a kdo ve? Sava je svet narasla...kako pa je više? Petra 1
28. sep 2007 21:27
pa spet enkrat drži: mine en teden od katastrofe, pa je že na pol pozabljena... lp veverica cak
28. sep 2007 21:42
hm...kaj pa sedaj>? kuharica37? Petra 1
28. sep 2007 21:56
Po čem pa to sodiš, veverica cak? rimljanka
28. sep 2007 22:47
rimljanka je napisal/a: |
Po čem pa to sodiš, veverica cak? rimljanka |
Ja, ti pa res nič ne veš! Sem je treba napisat, kaj daš, koliko daš...."Nek se vidi, nek se zna"...
Ognjič
29. sep 2007 7:50
Ognjič je napisal/a: | ||
Ja, ti pa res nič ne veš! Sem je treba napisat, kaj daš, koliko daš...."Nek se vidi, nek se zna"... Ognjič [vrtnica] |
29. sep 2007 8:13
Jaz se POPOLNOMA resno in iskreno vprašala. Kolikor spremljam dnevan poročila, pozabljenja pač ni. rimljankaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Korenčkova juha
Lečina juha in krekerji iz polente