26. sep 2007 14:39
mene je pa včeraj šokiralo ko so po tv rekli da imajo pri karitasu (ne vem točno katera organizacija) preveč oblek in da naj ne pošiljamo več.... Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
26. sep 2007 14:39
mene je pa včeraj šokiralo ko so po tv rekli da imajo pri karitasu (ne vem točno katera organizacija) preveč oblek in da naj ne pošiljamo več.... Ksenija http://picasaweb.google.com/xency.k
26. sep 2007 14:46
sem ravnokar s kuharico37 govorila...tudi njo je to šokiralo. Petra 1 pa zima je pred vrati....pa pralni stroji fuč..... Sporočilo je spremenil(a) Petra 1 dne 26. sep 2007 14:50:37
26. sep 2007 14:53
Tabina podjetja lahko nakažejo direktno denar Domelu, Alplesu, Tehtnici in Nikotu mi smo nakazali že v ponedeljek in to se šteje kot donacija računovodkinja bo že vedela, če želiš račune ti pošljem na zasebno pošto! lp Mateja mperhaj
26. sep 2007 14:57
Tudi naša firma je donirala denar za Železnike, komu točno lahko pa poizvem, če katera želi. Glede RK in Karitasa pa sploh ne bom izgubljala besed. alexis
26. sep 2007 15:08
SMILE28, ta e-mail me pa čudi. Na linku, kjer so direktne ponudbe, je velika ponudba oblačil,posteljnine, kuhinjskih aparatov, tudi kurilne peči so vmes in še marsikaj.
Kuharica 37, ali bi mogoče lahko ob priliki preverila, če ti seznami res visijo na ogled na dostopnem kraju?
Pri tej akciji me je strah, da bo, kot se to dostikrat zgodi, nekaj ljudi izkoristilo situacijo in se predstavljalo kot žrtve iz Železnikov ter tako neupravičeno nabiralo stvari.
Če pridejo sami iskat je dobro zahtevati na vpogled kako potrdilo občine. Zlasti, če predmetov ne daš zato, ker bi ti bili v napoto, ampak, ker jih nekdo drugi bolj rabi. Da jih potem ne bo kdo preprodajal na bolšjem trgu.
Cila
26. sep 2007 15:15
Cila.....za seznam ki naj bi se nahajal na določenih mestih se bom pozanimala še danes....bom napisala kako je s tem.... Poskusila sem poklicati osebo,od katere je smile 28 dobila e-mail pa je nedosegljiva. Jaz sem že 2x sama pelala reči u Železnike,jih dam tam stanujoči osebi,ki jo poznam že 9 let in mi je zelo pri srcu.... Ja po moje se bo dogajalo vse sorte....nekateri pač izkoristijo vsako malenkost.... kuharca37
26. sep 2007 15:17
Baje da tiste ženske, ki se je pri trenjih tako bunila, da ji nihče ne pomaga, ni več v Železnikih. So jo papa. Šokiralo me je tudi to, ali pa tudi ne, kaj bi človek sploh pričakoval: med tem, ko ostali čistijo in se mučijo s tistim blatom in vsem drugim, se vozjo gor marcedezi in podobno, z lj tablicami, odprejo šipo, slikajo, obrnejo in se odpeljenjo nazaj v dolino. Vejetno na kakšno drago kosilo še vmes, brez slabe vesti. Nekateri komentarji po forumih, so tudi bedni in brezobzirni, kot bni si ljudje na prizadetih območjih želeli tega. Tudi jaz sem slišala, da pozivajo, k prenehanju darovanj cunj in ostalega. Pozivajo tudi druge krajane, ki v polavah niso bili prizadeti, naj ne hodijo po oblačila in druge potrebščine. katti
26. sep 2007 15:31
oh, kako nekateri ljudje izrabljajo nemoč drugih...
jaz se držim tega, kar je napisla Petra 1: iz mojega avta tudi le v znane roke!
Glede množičnosto objav pa takole: mene kar preseneča množičnost odziva. Vendar sem kar malo pesimistična... po reči namreč lahko pride kdorkoli od koderkoli...
lp veverica cak
26. sep 2007 15:42
Mperhaj, hvala - sem uredila; sedaj mi računovodkinja "verjame" saj sem ji pokazala Domelov TRR odprt za humanitarne namene. tako da bo vse OK. Sicer pa se strinjam s Petro 1. Razmišljati, kdo vse se lahko okoristi... Dvomim, da bi kdaj naštudirali vse scenarije. Zato vsak po svoji pameti in vesti. Osebno me ne moti, če podarim svoje stvari nekomu, ki ni bil žrtev poplav (v kolikor jih imajo ti resnično dovolj), so pa socialno ogroženi. Kolikokrat delim oblačila otrok naprej znancem, ki vse prej kot ne morejo kupiti, pa vsaj vem, da niso v smeteh in da komu koristijo. Toliko raje, če vem, da je nekdo vesel in hvaležen, če kaj dobi. Tako da me sploh ne skrbi, da zbrane zadeve ne bodo našle doma... tabina
26. sep 2007 15:48
Cila, s tem mailom je vse ok! Osebno poznam gdč. Žitnik, iz Železnikov je in se je tako angažirala pri dostavi pomoči v Železnike, da z vsem spoštovanjem o tem mladem dekletu, ki mu ni vseeno za druge. Tudi jaz sem pripravila stvari, za katere je dejala, da jih še potrebujejo. barbara9Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini čokoladni hlebčki
Debeli špageti s poletno zelenjavo