Verjamete da neke sanje nekaj pomenijo?
Baje da ni dobro sanjati, da ti izpadajo zobje, o blatu, o mesu, o belih rožah in o vodi.
Prvo dvoje sem sajala v roku enega tedna .
Teka
Temo je spremenil(a) Teka dne 09. sep 2007 08:52:47
Verjamete da neke sanje nekaj pomenijo?
Baje da ni dobro sanjati, da ti izpadajo zobje, o blatu, o mesu, o belih rožah in o vodi.
Prvo dvoje sem sajala v roku enega tedna .
Teka
Temo je spremenil(a) Teka dne 09. sep 2007 08:52:47
9. sep 2007 9:48
Freud je rekel, da izpadanj zob v sanjah pomeni simbolično kastracijo. Zdaj si pa razloži:) magnolija
9. sep 2007 9:50
Na povezavi kopa imaš razlago sanj. Sem pa enkrat sanjala, da plavam v kalni vodi, kar pomeni bolezen.Bolana sem bila tako , da sem vsake 10 dni zbolela za drugo boleznijo in bila zdrava le 2 dni. Bolezni pa je bilo 5. Problem je kalna voda. ham-njam
9. sep 2007 10:31
Ena mš , kaj je to povezava kopa .Mi lahko prosim razložiš,me zelo zanima. Lepo pa radi se imejte. ursa40
9. sep 2007 10:46
Prepisano iz knjige Tok sanj: (malo skrajšano): So pred vami zahtevne naloge, vi pa nanje niste ustrezno pripravljeni? Ste sanjali, da so zobje izpadli komu izmed vaših bližnjih? To pomeni,, da vas skrbi za njihovo dobrobit in zdravje. Če ste sanjali, da so zobje izpadli psu, to morda pomeni, da vas skrbi za dobrega prijatelja. Sanje o izpadanju zob drugih ljudi so lahko povezane tudi z vašimi težavami. Če ste npr.sanjali, da o zobje izpadli Arnoldo Schwarzeneggerju, je to lahko znak, da vas skrbi za del vašega telesa, ki je močan in mišičast. Če ste sanjali, da so zobje izpadli vašemu partnerju, čeprav z zobmi v resnici nima težav, je to lahko znak, da imata težave s komunikacijo. Nena
9. sep 2007 10:50
BLATO Hitra razlaga: trdno na tleh; kamuflaža; težave. Priljubljeni izrazi: nekoga oblatiti; oblateno ime. Če se v svojem razmerju ali pri delu počutite ujeti ali stopicate na mestu, se lahko tgodi, da boste sanjali o blatu. Blato lahko pomeni tudi, da nečesa ne razumete, čeprav vsi okrog vas pričakujejo, da vam bo vse jasno. Skratka, vaše zaznavanje je zamegljeno in nejasno. Nena
9. sep 2007 11:00
VODA Vodo povezujemo s čustvi, s plimo in oseko življenja,ki sta pod vplivom lune. Luna namreč ne vpliva zgolj na oceane, temveč tudi na vaše telo. Ljudje, ki preživljajo težko obdobje, pogosto sanjajo o razburkanem morju, ali celo o cunamihih. Če življenje teče gladko, so pogoste sanje o mirnem morju. Če sanjate o nevihti na morju, se vprašajte, na kaj ste se burno odzvali. Sanje o vodnih športih so povezane s tekmovanje in željo po nadzorovanju čustev. sanje o potapljanju pomenijo, da ste se pripravljeni poglobiti v svoja čustva, čeprav to pomeni, da boste dosegli dno. Dobra stran tega je dejstvo, da boste, ko se vrnete na gladino, osvobojeni vseh bremen, ki ste jih pred tem nosili s seboj. Sanje o ROŽAH so prijetne in razvedrilne. Posebaj o belih pa v knjigi ne piše nič. Nena
9. sep 2007 13:12
Meni se zadnje čase zelo sanja o dojenčkih. Kaj pa to pomeni? Jelenckova
9. sep 2007 17:19
jah,je že VilmaS namest mene. Nisem imela časa prej, ker je soka veliko, veliko. ham-njam
9. sep 2007 17:58
ena mš, dobra povezava, ampak razlago sanj pa tam vseeno ne najdem TekaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Odlično hitro kosilo
Marmorni sladoledni sendviči