Kozmetika

Iwana  

član od: 31.3.2008

sporočila: 143

15. dec 2008 18:03

Dobra reklama za Weledo! Kot edino pravo, edino neškodljivo! Vsa ostala kozmetika sveta je škodljiva, zlasti najbolj priznane in prodajane znamke - torej največje konkurentke! To je pisanje entuzijasta - Weleda entuzijasta! Weleda je the best (navedki: - uporaba naravnih olj za nego kože (npr. Weleda), Brezovo olje (od Welede), TITANIUM DIOKSIDA (npr. Weleda), Za majhne otroke pa je najboljša znamka Weleda)! Vse ostalo je **** (navedki: Podobno: Vichy, Oil of Olaz, Nivea,... najslabše!!!, Če želiš ostati zdrava, samo vstran od raznih Vichyjev, Eucerinov, Nivej ipd, Najslabše je Nivea, Max Factor, L"oreal, tudi kozmetika višjega cenovnega razreda, kot je Dior, Guerlain, Chanel, Lancome. Mislim, res kriza., ). Sicer sem pa tudi jaz pristaš naravnega, ekološkega. In najbolj naravno in ekološko je, da uporabljaš tisto kozmetiko, ki jo res potrebuješ, ostali se pa izogneš, pa čeprav je bio. In ni potrebno pretiravati in paničariti. Sicer se pa vsak odloči po svoje. Najbolj nujna kozmetika zame je: milo, šampon, zobna pasta, deodorant -antiperspirant, navadna vlažilna krema za obraz (že če se umivam samo z vodo imam kožo zelo suho), prav tako krema za roke, balzam za ustnice, brez pudra pri moji koži ne gre, moja koža potrebuje tudi gel za umivanje obraza, pa intimno milo. Imam občutljivo kožo. "Tudi nedrčki prispevajo k temu (zaprejo pretok, cirkulacijo, limfo...) - zelo redek je rak dojke pri ženskah, ki ga ne nosijo! " Nikakor pa si ne predstavljam življenja brez modrca. Če ga sploh ne bi nosila, bi imela prsa - pri košarici velikosti D - zdaj že do kolen! Kot kakšna stara indijanka iz džungle! Tako pa je vse lepo na mestu, prav tako ko ga snamem! Iwana

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

15. dec 2008 18:14

LP

cervus

TORTICA  

član od: 5.8.2002

sporočila: 990

16. dec 2008 13:29

Pa si bom vseeno dovolila napisati še nekaj drugega. Članek/mail, ki ga je prispevala DJ ni tako slab, kot je bil raztrgan tule. Marsika drži, preberite še enkrat. Res je da je Weleda malo prevečkrat omenjena, a to še ne pomeni, da je vse ostalo za odmet. Jaz sem ta članek že videla pred časom in vseeno hvala DJ, da je bil tule še enkrat obešen. Iz njega pač vzameš kar ti koristi, se malo zamisliš in se morda kaj novega naučiš. Vključno z modrčkom, ženske bi ga morale vsak poipoldan sneti za kako uro, saj nas pogosto zelo utesnjejuje in moti pretok, le čutimo tega (več) ne.

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

16. dec 2008 13:33

[citat=--Vanja_v_ZDA--] Lidka, ko jaz pridem domov, ne morem ničesar več prinesti, ker se vse doma dobi. Vanja No naslednjič, ko prideš mi prineseš Urban Decay eye primer!!! PLEASE PLEASE PLEASE Začetnica

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

16. dec 2008 13:39

Ja, Vanja, saj vem, kaj misliš. Samo jaz potem silom prilike v kaki določeni trgovini na letališčih kupujem. Ma v mislim imam kak Body shop, jaz že leta, deset let morda kupujem čez mejo. Pa še ene par trgovin, za kar se mi splača kar v Celovec ali Gradec skočit. Daj nehaj, jaz iz vaši koncev vedno vlečem kaj grozno kulskega domov. Pa mislim, da grem naslednje leto zopet, ; ) lidka [sonce]

tjasqa86  

član od: 12.12.2008

sporočila: 11

16. dec 2008 14:21

Huh. Sem prebrala in ja, tudi mene je zmotilo tako omenjanje Welede in Dr Hauschka. No ampak sama sem tak tip, da me ne ganejo te stvari kej preveč. Od kozmetike uporabljam; dnevno kremo za dojenčke, čistilni tonik za mlado kožo, gele za prhanje, šampone, antiperspirant obvezno (ne znam si predstavljat življenja brez tega), vazelin za ustnice kerikoli, maskara, občasno puder Revlon z zaščitnim faktorjem, kremo za roke, občasno lotion za telo... Nase ne dajem veliko kozmetike, kupujem pa tisto kar mi odgovarja in ne tisto, kar drugi pravijo da je najboljše. lp, tjasa

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

16. dec 2008 16:29

Hej, bejb! Šur, da prinesem, če bom le našla. : ) lidka [sonce]

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti