Kozmetika

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

5. sep 2007 7:42

ah, zoja1, Schellerjeva kozmetika je pa za take verjetno malce prepoceni, čeprav jo jaz rada uporabljam. Weledo so mi pa zadnje čase poskušali že večkrat prodati, pa mi je že samo zato antipatična ratala. Kdo pa je rekel, da hočem biti točno taka kot vsi tisti, ki so ugotovili in preverili dobre lastnosti Weleda kozmetike. Jaz sem samo jaz, in grem z največjim veseljem v drogerijo ali trgovino, dobim vzorčke in se potem odločam, kako in kaj bom flaskala po sebi... Loni Makaroni

stasafrank  

član od: 29.6.2003

sporočila: 518

5. sep 2007 7:58

Na Schellerja tudi jaz prisegam in sicer zato, ker imam izredno občutljive ustnice in mi vsaka labela povzroči grozno pokanje in suho kožo na ustnicah. Edino čisti vazelin iz lekarne in Schellerjeva ognjičeva labella mi pomagata. Ostalega ne prenesem, pa sem že marsikaj preizkusila. Pa še relativno ugodne cene ima. Staša

sonchika  

član od: 3.4.2005

sporočila: 731

5. sep 2007 9:14

A si probala Alverde balzam za ustnice? Meni je še boljši kot S. Bolj hranilen in tudi povsem naraven. Sonja

ela  

član od: 28.9.2006

sporočila: 735

5. sep 2007 9:18

Jaz imam tudi eno kremo od Schellerja, pa je še kar vredu, samo, ko ne bi tako smrdela... ela

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

5. sep 2007 9:25

Alverde sem probala jaz, pa sem šla kar nazaj k Schellerju, mi ni ustrezala. Loni Makaroni

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

18. nov 2008 7:20

Da ne odpiram nove teme... Sestra je preko križank zadela izdelke podjetja Favn ( http://www.favn.si/ ). Ker so izredno kvalitetni, sem to želela sporočiti tudi vam. Mogoče kdo najde kaj zase. Jaz naprimer bom sedaj postala njihov kupec

Lep dan in veliko se smejte

lidka  

član od: 16.12.2002

sporočila: 3690

18. nov 2008 7:49

Alverde vazelino uporabljam tudi jaz, že leta... In samo to. In če nimam doma vsaj 3 na zalogi, me že zvija, saj mora bit ena v torbici, ena ob postelji, ena... lidka [sonce]

ZAČETNICA  

član od: 2.2.2007

sporočila: 1985

18. nov 2008 8:02

Simona84 je napisal/a:

Da ne odpiram nove teme... Sestra je preko križank zadela izdelke podjetja Favn ( http://www.favn.si/ ). Ker so izredno kvalitetni, sem to želela sporočiti tudi vam. Mogoče kdo najde kaj zase. Jaz naprimer bom sedaj postala njihov kupec

[metuljcek] Lep dan in veliko se smejte [metuljcek]
To je moja mama enkrat nabavla cel kovček, ker njo se da vse nasrat (v smislu, da ne zna odgnati prodajalcev po hišah). Drugače pa ene stvari niso slabe. Tiste zadeve od čajevca nismo kaj dost uporabljali, ker ne nucamo, pa tisti neki šampon za lase (mislim da je bil proti prhljaju in mastnim je tak hudo smrdel) je bil brezvezen. Ognjičevo mazilo-super, prav tako turbo gel, en tak mini balzam za ustnice, pa še ena zadeva je bila, ki je ful hladila in s tisto sem si jaz mazala predel prsnega koša, ko sem imela neke težave. Začetnica

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

18. nov 2008 8:13

Saj pravim- sigurno ne pašemo vsakemu vse, kaj pa bi kdo že našel zase. Samo občutek na koži, ko se namažeš s to kozmetiko, res nima primerjave z navadnimi "žavbami".

Lep dan in veliko se smejte

jasnap.38  

član od: 14.12.2008

sporočila: 2

14. dec 2008 15:54

današnji marketinški ukrepi proizvajalcev kozmetike so obupni..kaj vse naredijo, da "dokažejo", da so najboljši.. sama sem imela grozne probleme s suho kožo in izpuščaji. opravila sem številne zdravstvene preglede, preizkusila 1001 kremo, začela pa sem uporabljati tudi domače "zvarke". problemi s kožo so se popravili le med dopustovanjem ob morju. našla sem novo znamko Arad, ki izdeluje kozmetiko iz Črnega morja (maske, kreme, kopeli...), kupiš pa jo lahko v večjih nakupovalnih središčih ali pri podružnici v SLO. v preizkus kreme me je prepričalo dejstvo, da lahko izdelek vrneš tudi po uporabi. izdelka nisem vrnila, uporabljam pa jih že skoraj leto dni. vredno je preizkusiti, lahko vrneš jasnap.38

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti