Čiščenje stanovanja - nujno!!!

runo01  

član od: 13.3.2006

sporočila: 352

30. avg 2007 19:30

Ma sej nisem mislila nič slabga samo se mi zdi,da so nekatere narejene tako ,da raje plačajo kot da bi uporabile svoje rokice,ali pa so tako bogate da si to lahko privoščijo,jaz si ne morem pa tudi se mi zdi da svoje stanovanje že lahko pospraviš. runo01

ursa40  

član od: 28.4.2005

sporočila: 610

30. avg 2007 19:35

Pa kaj nas briga ,zakaj Alenka rabi pomoč .Rabi pa konc ,če ji moremo ji pomagajmo ,če ne ,jo pustimo vsaj pri miru. Lepo pa radi se imejmo. ursa40

beki  

član od: 21.11.2006

sporočila: 236

30. avg 2007 19:37

Jaz pa čisto privoščim, zakaj pa ne, če lahko, saj to je tudi njena stvar. Saj bo ona plačala! Naj se ti lepo sveti stanovanje in uživaj, če le lahko. Lp beki

postrv  

član od: 27.7.2007

sporočila: 64

31. avg 2007 6:49

Se strinjam z beki. Vsak naj dela kar mu ugaja in denarnica ovoli. Jaz čistim sama, vendar bi se včasih pomoč kar prilegla. Saj veste služba, obveznosti,... Alenka, ne imej zaradi nekaterih komentarjev slabe vesti . LP postrv

Anomis  

član od: 4.11.2003

sporočila: 1175

31. avg 2007 7:53

Čao, pa res ne razumem, zakaj bi bilo kaj narobe, če nekdo rabi pomoč pri čiščenju? Potem bi lahko kritizirale tudi nekoga, ki prosi za pomoč, kako se skuha golaž ali juha? Ker je "kao" nenormalno, da tega ženska ne zna? Lepo prosim, no....pamet v roke. Lep pozdravček, S.

Cila  

član od: 5.10.2006

sporočila: 3768

31. avg 2007 11:34

Alenka, zdaj se pa  pri tebi najbrž čisto vse sveti .  Za stanovanje si upam dobila iskano pomoč, tebe osebno so pa "spucale" punce iz kulinarike .

Pa brez zamere in lep dopust ti želim.

Cila

Kozmeja  

član od: 7.12.2005

sporočila: 409

31. avg 2007 12:12

Ah, runo01, čiščenja si danes ne privoščijo le bogate dame. Ljudje imajo pač različna življenja in vsak si ga organizira po svoje in v skladu s svojimi možnostmi. Kozmeja

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

31. avg 2007 13:23

Točno tako, niso samo dame tiste, ki si privoščijo čiščenje. Ker veliko nas dela čez cel dan vse dni v tednu in si čistimo samo sproti, za temeljitejše pa pokličemo pomoč. In točno tako, kot je rekla runo:  ne mislim si utrujat svojih rokic s čiščenjem, ampak tačas naredim kaj drugega, gospe, ki mi temeljito očisti stanovanje, pa pošteno plačam. Tako sva zadovoljni obe - ona, ker je nekaj zaslužila, in jaz, ker sem v tem času tudi zaslužila ali pa si  odpočila, da so domači imeli potem več od mene. Ker utrujena mati in žena sta nekaj drugega kot čila in spočita.

Že zdavnaj so mimo časi, ko so si pomoč v gospodinjstvu omislile samo pripadnice višjega sloja. Pa tudi če katera sodi tja, naj se mar v zemljo zakoplje od sramu?

Mamamia

mamamia

RadaJem  

član od: 12.6.2006

sporočila: 1338

31. avg 2007 14:21

Mamamia, se v celoti strinjam z vami. S tem naredimo uslugo sebi in gospe/gospodu, ki nam čisti. Jaz sicer nimam velikega stanovanja in zmorem sama, moja mama pa je pred leti imela takšno pomoč in zadovoljni sta bili obe, gospa je pošiljala denar in obleke, ki jih nismo rabili, v Bosno svojim sorodnikom. Tistih nekaj jurjev nam ni prav nič manjkalo, za nekoga drugega pa je pomenilo takšno delo preživetje. Pa nismo nikoli bili bogati. RadaJem

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti