2. sep 2007 23:26
Osebno sicer mislim, da ni s tem, da ti nekdo pride pospravit hišo ali stanovanje, nič narobe, pa kljub temu moram povedati naslednje: Vem, da nam včasih ne paše pomivati posode, likati perila ali pomivati tal ... ampak, drage moje ... jaz bi to storila kdaj pa kdaj ... ko mi bodo npr. pobelili celo stanovanje in zbrusili in na novo polakirali parket ... ko bo vse in celo stanovanje v razsulu, sploh pa prazno! Takrat mi čiščenje ob faksu in službi res ne bo zneslo oz. ne bo zneslo čiščenje vsega hkrati. Da pa bi mi nekdo pri brisanju prahu prijel vsako stvar v roke, pri pranju in pri likanju se dotikal mojega perila ... me kar strese. Sploooooh, če bi to bila moja mama, še manj pa tašča. Lepo vas prosim! Zame je to sramotno! Da bi mi tašča, ki je zasluženo v penziji, ki že doma vse postori in zglanca in pegla in kuha in pere ... da bo hodila še k meni, 25-letni smrklji?? ... saj niste resni! Zase vem, da mi nikoli in nikdar nihče ne bo pospravljal in kakorkoli vdiral v mojo zasebnost (razen mojih "sostanovalcev") - v moji kuhinji, spalnici in kopalnici nima nihče kaj početi brez moje vednosti in prisotnosti. Toliko. Vsak pač drugače razmišlja. jessy6