31. avg 2007 16:14
Alenka, upam, da si že našla pomoč pri čiščenju in da te nismo prestrašile s svojimi pisarijami. Povedati hočem naslednje: forum je namenjen tudi predvsem in tudi temu, da si med seboj pomagamo z nasveti itd,.... Torej, kar se mene tiče, nobeno vprašanje, ki ga tukaj zastavim, ni neumno. Res ne. Ljudje smo si različni in se različno znajdemo, imamo različne probleme, različne situacije v življenju,...itd. In kadar nam kaj zagusti se pač obrnemo na pomoč na forum, največkrat na tistega, ki nam je bolj ljub. Seveda lahko iz nekega nedolžnega vprašanja rata cela debata, ki največkrat tistega, ki je vprašanje postavil, prestraši, da ne napiše nič več na tisti forum. Vem. Iz lastnih izkušenj vam to povem. Torej, če nekdo rabi pomoč pri čiščenju ali pač pomoč pri nečem, za kar nekdo smatra, da "to bi pa če lahko naredil sam?!", jo pač rabi. Lahko je več razlogov za to. Lahko je oseba v službi 16 ur na dan in nima časa pospravljati,..itd. In me jezi, ker se pri takih temah pojavijo osebe, ki se v vprašanje obregnejo češ "zakaj si ne moreš stanovanja očistiti kar sama?!", itd,...Ljudje se preveč vtikujemo drug v drugega. Pri forumu bi se zato morali držati pravila: če ne moreš pomagati, bodi tiho. Živi in pusti živeti. Vem pa, da je to zelo težko. Tako, to sem morala povedati. Nočem nobenega kritizirat, prav je da vsak pove svoje mnenje, ko ga za mnenje vprašan. Mi je pa na Kulinarični Sloveniji všeč to, da se "prepiramo" na najlepši možen način, brez žaljitev, ki so prisotne na drugih forumih. Jelenckova