1. sep 2007 11:54
Potem sem pa jaz res čudna, ker že sedaj vem, da bom za božično - novoletne praznike prinesla vzgojiteljici in pomočnici vsaki 1 škatlo domačih piškotov in seveda zraven čestitko. Pa saj bodo ja skrbele za mojega otroka. Pa ne mi rečti saj so za to plačane, ja so plačane pa kaj potem, to še ne pomeni, da si ne zaslužijo zahvale in majhne pozornosti. Ne vem meni je to čisto noramlno.
Pa sem obe do sedaj samo 1x videla, ker gre letos prvič v vrtec. (jaz pa se pripravljam kot, da gre najmanj v vojsko... )
Se pravi, da večina nima takih navad? No sedaj mi je jasno zakaj so bile babce pri mojih porodih vedno tako ganjene, ko je mož letel v avto po vrečko za njih. Enako potem na oddelku. Pa saj so si "zaslužile" saj so nama pomagale do 3 čudovitih otročkov. Nekakako sva se jima morala zahvalit. Seveda je bilo zraven tudi par besed, da smo na konsu imeli vsi solzne oči. Prav presenečeni so bili vsi po vrsti. Imam tudi babico v domu in tudi negovalkam, ki skrbijo zanjo večkrat kaj prinesem, meni je to neka pozornost, da jim pokažemo kako cenimo njihov trud. Pa velikokrat kakšne domače piškote, pecivo.
Kaj čmo smo pač čudna dužina s čudnimi navadami.
jade
Sporočilo je spremenil(a) jade dne 01. sep 2007 11:56:16