31. avg 2007 10:14
Tudi meni so drobne pozornosti všeč. Celo v gimnaziji nam je razredničarka za novo leto vedno podarila kakšno liziko za hec in mi vsi skupaj njej kakšno malenkost. Za konec četrtega letnika je vsak dobil svečko s posvetilom .... Meni se to zdijo tiste začimbe zaradi katerih je življenje lepše. Ne predstavljam si, da bi se po 4 letih razšli vsaj brez šopka rož. Zagotovo dijaki nismo prispevali več kot za pijačo v gostilni, ki smo si jo potem tako ali tako privoščili. Neki drugi učiteljici so učenci nabrali velik šopek travniških cvetlic in ga je bila tako zelo vesela, da je kar jokala in nam je bilo vsem toplo pri srcu. PA ni stalo nič. Ha enkrat smo pa eni podarili playboy. Zaželela si je prvo številko slovenskega playboya a je mislila, da je že pošel. Kupili smo ji ga in se na ta srednjo stran, kjer je tista največja teta vsi podpisali in pripisali ... da Cankarju, Prešernu in Ketteju na vaših knjižnih policah ne bo dolgčas. To je bilo smeha in vem, da ima to revijo še vedno spravljeno in da se vsakič nasmeji, ko jo zagleda. Ko bom imel otroke bodo zagotovo tudi v vrtec prinesli drobno pozornost. magnolija