16. jan 2010 22:50
Seveda se da, sam računi da prej kot poleti v Srbijo ne grem, v bosno grem mogoče že v torek, sam je tuki manj izbire.
lp
Pitončica
16. jan 2010 22:50
Seveda se da, sam računi da prej kot poleti v Srbijo ne grem, v bosno grem mogoče že v torek, sam je tuki manj izbire.
lp
Pitončica
21. jan 2010 19:49
Pitončica, se odločam za naročilo. Sem pa nameravala naredit okraske za torto iz ponarejene tičine mase (sladkor v prahu, mleko v prahu). Katere barve bi bile najbolj primerne zanjo? Pa zanima me, če bi bile katere od teh barv v redu za lectove srčke. Ponavadi sem jih okraševala z mešanico beljaka in sladkorja v prahu z barvo v prahu. To sem dobila enkrat po naključju, italijanski proizvajalec, zdaj pa je ne dobim nikjer več. Je bila pa zelo močna. Tu pravite, da je barva v prahu, ki jo ponujaš, bolj medla. Zato sem malo skeptična ... Prosim za nasvete in se že vnaprej zahvaljujem zanje! lp snezinkica
21. jan 2010 21:46
snezinkica, če prebereš malo za nazaj, so icing barve, k jih ima pitončica, odlične za barvanje tičine mase ali za risanje po njej. barbaronca
21. jan 2010 21:47
drugače sm pa bla v pekrani vrhnika, da sm mal pogledala za stvari in v hipu zapravla 170€ in poleg tega niso imeli črne barve-tekoče. takoj poidejo. tako da, hmmmm,... barbaronca
21. jan 2010 22:04
barbaronca hvala, sem brala ... Samo sem mislila, da se ponarejena tičina masa kaj drugače "obnaša" od prave. ker s pravo nisem še nikoli delala. Je kakšna razlika? snezinkica
22. jan 2010 6:38
Ponarejena ticina iz baze ali kupljena v sve i svašta ali pri ramsu se po mojih izkušnjah (nimam jih ne vem kolk) pri barvanju ne obnašajo različno. Razlika je v elastičnosti in okusu. Če imaš otročke , ki uporabljajo plastelin od različnih proizvajalcev se lahko sama prepričaš . Saj ticina je le jedilni plastelin :) krasjana73
22. jan 2010 20:42
Pitončica mene pa zanima kaj delaš z modelčki prestice a se da naredit slano pecivo a je to modelček za piškote? Hvala urska79
22. jan 2010 20:44
usrka79 in slano in sladko ... po želji, deluje kot modelček za marjetico, kar koli se da izrezat z modelčkom, lahko izrežeš ... tudi plastelin :)
Pitončica
23. jan 2010 8:56
Pitončica kakšen je gel za pisanje?
jade
23. jan 2010 10:34
jade, podoben tistim od schwarctau-tubice so isto velike, gel pa tudi-sladek.
PitončicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Fini mini Bamboloni
Jabolčna pita s kokosom