22. avg 2010 7:19
dobila sem sporocila,nism doma,odg. Dobis pozno zvecer ali jutri zjut. Lp Pitončica
22. avg 2010 7:19
dobila sem sporocila,nism doma,odg. Dobis pozno zvecer ali jutri zjut. Lp Pitončica
22. avg 2010 7:28
Pri pitončici je zmanjkalo rjave barve, treba bo počakat kakšen dan, da ponovno nabavi. Baje je jade vse pokupila, pa sploh ne vem kaj tolk barva v rjavo.
ežoj
22. avg 2010 9:12
Pitončica je napisal/a: |
dobila sem sporocila,nism doma,odg. Dobis pozno zvecer ali jutri zjut. Lp Pitončica |
26. sep 2010 15:35
Kako pa je sedaj z bleščicami, prahom,rožicami in metuljčki pri Pitončici, ve katera? petra177
14. jan 2011 20:00
Pozdravljene, se mogoče še da dobiti kakšno stvar izmed naštetih na prejšnjih straneh?Pitončica če mi lahko sporočiš pa te potem kontaktiram prek zs. Najlepša hvala http://www.mojalbum.com/zverinici/torte Metulčica
2. feb 2011 22:38
folkec kje dobite te barve za prekrasne torte????prosim za odg zvezdasica
17. jun 2011 18:53
Pozdravljena Pitoncica!
Ali se še dajo pri vas naročit kakšne barve in bleščice za torte? Sama bi nujno potrebovala nekaj barv.
LP, Ines
LP, Ina
27. jan 2012 20:21
Zdravo! Mene zanima, kje bi lahko dobila oblate za fererro roche. Nujno bi jih potebovala do srede, saj bi rada presenetila mamo za roj.dan. Hvala
DANY80
14. feb 2013 11:58
Kje bi se dalo dobit črno barvo, ki bi npr. masleno kremo ali tičino dejansko obarvala v črno (podobno me zanima za živo rdečo)?
V trgovini Bon bon & chocolate sem kupila črno barvo v prahu, ki obarva v temno zeleno, s tekočo barvo iz Pekisa pa je rezultat v najboljšem primeru temno siva.
Za naročilo iz tujine tokrat ni časa, bi pa v bodoče prišel tudi takšen nasvet prav.
Hvala!
roža
14. feb 2013 15:16
roža; Meni je mož prinesel iz Ljubljane iz Žito trgovine tičino maso in je rekel, dajo imajo v vseh barvah..
Preveri mogoče bo kaj sreče
Lp
Darija50Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečen riž z zelenjavo
Lazanja z bolonjsko omako