15. feb 2011 17:22
Se strinjam mišzmoke :) Čeprav ostalo je pa vse kot mora bit v receptu :) lp kr3mn1
15. feb 2011 17:22
Se strinjam mišzmoke :) Čeprav ostalo je pa vse kot mora bit v receptu :) lp kr3mn1
15. feb 2011 18:44
Zzak , he , he , tudi jaz se sprašujem a je jožaa punček ali fantka al pa vsakega nekaj ?! zmoke , se strinjam s tabo , da v dobri goveji juhi nima vegeta kaj iskat . L P manca51
15. feb 2011 19:59
Veliko zelenjave v zmernih količinah? Me spominja na tisto: Počasi sem hitel domov. To pisanje znova dokazuje, da o okusih ni za razpravljati.
Moj sorodnik tudi trdi, da je najboljša juhica iz bočnika in zelenjave, brez kosti. Jaz jo moram skuhati iz mesa in kosti in zelenjave in brez vegete. Iz bočnika pri nas kuhamo golaž. Se opravičujem, če sem že to napisala. Sem bila en teden brez neta, na prisilnem dopustu. Dragi frendici sporočam, da mi še vedno ne dela e-pošta. Sicer pa je vse ok. Sori, ker sem malo nasmetila. Sila kola lomi.
naor
15. feb 2011 21:13
Ma odkrito povem, da ne poznam nikogar, ki bi vegeto sploh uporabljal, kaj šele dajal v juho, v kateri je dovolj dobrega.
tulka
15. feb 2011 21:13
Drugi kraji , drugi običaji ali 100 ljudi - 100 čudi . Lp manca51
15. feb 2011 21:24
zgleda, da pač cirkuliramo po različnih bajtah. Naj živijo razlike! S.
15. feb 2011 21:34
jožaa je napisal/a: |
sami profesionalni kuharji ste tuki kolk vidim........,če me razumete seveda.......pr vsaki bajti do zaj sem vido zraven juhe vegeto sol poper na mizi.........in večina si z vegeto začini juho če je premalo slana,ker je pač vegeta zame in očitno za večino bogatejšega okusa..... jožaa |
Pa maggi dodatek, tekoči, si pozabil dodati, hehe
No,jaz imam vegeto vedno doma, samo ne za morske stvari in za govejo juho tudi ne. Raje korenček in koren peteršilja več, pa še eno čebulo za povrh, deset strokov česna, 10 cm pora, pa gre brez vegete tudi ...Težko sicer, haha, pa vendar ...
mamamia
15. feb 2011 23:20
Veš jožaa, ni lepo, da kar ponavljaš, koliko smo tu pametni. Eni smo, drugi pač niste!
naor
16. feb 2011 9:13
tulka je napisal/a: |
Ma odkrito povem, da ne poznam nikogar, ki bi vegeto sploh uporabljal, kaj šele dajal v juho, v kateri je dovolj dobrega. tulka |
16. feb 2011 9:33
Razen če ne skuhaš tako švoh , da jo enostavno mora popraviti s čarobnim praškom. lp hedonistKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižota brez filtra
Široki rezanci la collezione na bolonjski način