17. feb 2011 15:15
A naredimo društvo izbrisanih?
tulka
17. feb 2011 15:15
A naredimo društvo izbrisanih?
tulka
17. feb 2011 15:27
tulka je napisal/a: |
A naredimo društvo izbrisanih? tulka |
17. feb 2011 15:48
Očitno je bila ena huda radirka na delu. Nikjer nobenega jožaa-zapisa.
rimljankaneznan uporabnik
17. feb 2011 16:13
Naslov teme:
Goveja juha - zdrava???
Očitno ni povsem zdrava. Marsikomu škoduje.
(itak prisegam na kurjo)
japaja
17. feb 2011 17:26
Ja,kurja je zakon. Ampak zelo dobra je tudi puranova - kadar kupim puranja bedresa, izluščim kosti in kar pustim še malo mesa gor, pa skuham juho. Ali pa iz puranjih vratov, samo te se bolj težko dobi. Je pa juha za prste polizat, vratovi pa tudi teknejo, saj je na vsakem vsaj toliko mesa, kot piščančjem bedru. Mljask! Sonja
17. feb 2011 17:43
Torej , hedonist , štejem si v čast , glede na ceno teletine .In izraža se zelo poetično , (jožaa) , torej iz njega enkrat še bo nekaj - poet bo bil , ko bo velik . Ja rosie, tudi mene so izbrisali , ker sem napisala , da se mi sladko žvižga za njegovo župo , vegeto in njega , Torej , to je bilo žaljivo , pa tudi to , kar sem naslednje napisala :100 ljudi - -100 čudi , ker sem hotela umiriti žogo . Torej sem ga pričela jaz žaliti in je pač reagiral kot je . Seveda , zakaj pa ne , če je pa nekaterim čisto vse dovoljeno . Rosie , ti se pa tudi sama v sebe ne poskusi zaletavat , ker ti ne bo uspelo ( to ti je že jožaa napisal ) Ker pa nikoli nisem bila prepirljiva , pa tudi otročja (po zzakovem mneju ) pri 60 .letih več nisem se bom raje umaknila . Japaja , ta "župa " pa res ni več užitna , jo bom vrgla vstran . Povzroča vetrove..... Pozdravček manca51
17. feb 2011 17:53
Z Jernejem sva opazila neke nekulinarične fotke, pa neke neprimerne komentarje in po hitrem postopku sva rešila problem.
17. feb 2011 17:57
limnol je napisal/a: |
Ja,kurja je zakon. Ampak zelo dobra je tudi puranova - kadar kupim puranja bedresa, izluščim kosti in kar pustim še malo mesa gor, pa skuham juho. Ali pa iz puranjih vratov, samo te se bolj težko dobi. Je pa juha za prste polizat, vratovi pa tudi teknejo, saj je na vsakem vsaj toliko mesa, kot piščančjem bedru. Mljask! Sonja |
V Evrospinu vedno gledam zavitke s puranovimi kosi (pravzaprav nisem natančno pogledala kateri pravzaprav so) ponujajo jih kot puranovo meso za juho. Bom pa enkrat probala.
nola
17. feb 2011 18:21
manca51 je napisal/a: |
Drugi kraji , drugi običaji ali 100 ljudi - 100 čudi .
manca51 |
17. feb 2011 18:42
Bojan je napisal/a: |
Z Jernejem sva opazila neke nekulinarične fotke, pa neke neprimerne komentarje in po hitrem postopku sva rešila problem. Čudim se uporabnicam, ki se niso domislile, da bi problem javile administratorjem. Dajte v podobnih primerih postopati bolj racionalno, bo manj "hudih radirk" na delu. Bojan Administrator |
Huda radirka je pa tako odličen izraz, da prav kliče po eni likovni enačici. Saj lahko računamo nate, a ne?
nola
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki rogljiči
Ameriška jabolčna pita (American apple pie )