3. nov 2017 9:02
Danes bodo njoki z bolonjsko omako in solata, za se posladkat pa skutni štrudelj
3. nov 2017 9:02
Danes bodo njoki z bolonjsko omako in solata, za se posladkat pa skutni štrudelj
3. nov 2017 12:40
Danes sva jedla pečene lososove fileje, široke rezance, porovo omako s korenčkom in sladko smetano, motovilec s fižolom. Zdaj pa na sonček!
Lepo popoldne in dober tek vsem!
3. nov 2017 12:45
Danes: špageti z milansko omako
endivija in radič s
3. nov 2017 19:10
Hči je dobila ostanke štefani pečenke in pire krompir, mi smo pa jo za par ur mahnili na Rakitno. V hotelu Jezero so imeli samo pizze. Včasih je bilo tam čisto drugače, bolj domače.
Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 3. nov 2017 19:10
4. nov 2017 12:23
Danes: pečena bedra
riz s papriko, paradiznikom in
endivija in radič s
4. nov 2017 15:33
pečen piščanec, mlinci, makarončki z jajci, vložena paprika, čokoladni puding
4. nov 2017 16:09
Sva danes dan preživela pri najinih belokranjskih prijateljih: šmarješki štrukeljčki, belokranjski odojek, skutina povitica, ena taka tradicionalna belokranjska dobrota, lepo mesto Črnomelj, ki ga bo si kdaj treba ogledati, danes sva morala domov hiteti
4. nov 2017 16:55
12 osebkov za mizo:
paradižnikova juhica s knedlčki; rizi-bizi, goveji zrezki v višnjevi omaki; mlinci, pečenice; zelena solata, zeljnata solata s krompirjem; jabolčne kremšnite
Obisk prinesel: ocvirkovko in sezamove krofke.
Pozdravček!
4. nov 2017 21:46
Dragička, a spet je bil na obisku?
Mi za kosilo bogato juho, kasneje pa praznovanje mojega sina - francoska, narezek, vložene dobrote, čokoladno- malinina torta
5. nov 2017 12:15
Danes: alpska juha
pečen s papriko
ocvrti puranji zrezki
endivija in radič s
piškoti-kupljeni
Sporočilo je spremenil(a) mopsika dne 5. nov 2017 15:54
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hoppy brioš
Evitine Jakobove pokrovače