1. nov 2017 12:17
Pri nama naravni svinjski zrezki, sladko tenstano zelje, kruhovi cmoki.
1. nov 2017 12:17
Pri nama naravni svinjski zrezki, sladko tenstano zelje, kruhovi cmoki.
1. nov 2017 14:57
Česnova juhica s popečenimi kruhki; pečenka - sv.vratovina, pohani piščančji trakci, mlinci, pekarski krompir, zeljnata solata s fižolom, endivija, kristalka; rolada - kar z nutelo.
Toliko nas je bilo za mizo, da ni bilo cajta slikat.
Pozdravček!
1. nov 2017 16:05
Dragička, a jaz prav vidim, da je bil hribovc na obisku????
Ravnokar sem prišla s slovestnosti na pokopališču in zase naredila špinačne rezance z gamberi in motovilec v solati. Moja dva sta se šla kopat v Laško in pojedla tam, hčerko pa je s hrano počastila prijateljica.
2. nov 2017 7:39
Nedelja: goveja juha z jetrnimi knedelčki, pražen krompir, štefani pečenka, kaneloni, zelena in paradižnikova solata, potratna potica.
Ponedeljek: žolca in kislo zelje.
Torek: pečene postrvi, restan kormpir in zelena solata.
Sreda: sarma in kruh, pijana nevesta.
Sporočilo je spremenil(a) Balenka dne 2. nov 2017 07:40
2. nov 2017 11:19
Včeraj za kosilo smo imeli: telečjo obaro, ajdove žgance, močno zabeljene z domačimi ocvirki, ker mi ni bilo treba kuhat, sem se ponujala, da bom posodo pomila.....pa sem si potem premislila, sem jo raje pobrisala
Danes bomo imeli kombinirano joto: pol zelja, pol repe je treba porabit ostanke
2. nov 2017 12:22
Danes: golaz, polenta
endivija in radič s
2. nov 2017 18:45
Goveja juha z rezanci, pražen krompir, stefani pečenka, pečene perutke, mešana solata z vrta ( berivka, radiče, endivija, zeljna)
2. nov 2017 20:36
Danes: riž z brokolijem, pečen piščančji zrezek, zelena solata z avokadom Jutri: zelenjavna juha, borovničevi cmoki, domač breskov kompot in ajdovi štruklji z skuto, zelena solata
3. nov 2017 6:30
Včeraj: goveji golaž, makaroni in zelena solata.
Danes: enolončnica z govedino, svež domač , rižev narastek in češnjev kompot.
3. nov 2017 8:48
Mami kuhala, včeraj vampi, jih nisem jedla že nekaj let, danes pa segedin. Sladica pa zna bit, da spečem medenjake.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Venturini |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Burek z lahko solato
Suzanine palačinke