8. nov 2017 19:15
Danes zlozenka z zeljem, mletim mesom in sirom.
8. nov 2017 19:15
Danes zlozenka z zeljem, mletim mesom in sirom.
8. nov 2017 19:49
Danes filane paprike, pire krompir, mešana solata
9. nov 2017 11:26
Venturini je napisal/a: |
V nedeljo smo bili povabljeni na praznovanje in smo jedli kosilo po kmečko: pečenice, krvavice, "kožnce", mihane klobase, kislo zelje in repa z ocvirki, ajdovi in krompirjevi (beli) žganci, vino belo in rdeče, ter dve vrsti torte. Ena čokoladno čokoladna in ena vanilijevo orehova. Ponedeljek: goveja juha z kašo, govedina,cvetača in korenje kot priloga, skleda mešane solate, kava Torek: Pečeni piščančje kračke z veliko čebule, krompir v kosih, mešana solata, kava
LP, Saša
|
Lepo kosilo po kmečko ! Kakšne so pa to 'mihane klobase'?
9. nov 2017 12:29
Danes: gobova juha
palačinke z mareličnim domačim dzemom in nutelo
9. nov 2017 15:46
Danes pri nas: goveja rebrca v slastni vinski omaki, široki rezanci. Midva sva kosilo že pojedla, posodo pomila....zdaj čakava najina vnuka, da bosta zmazala tisto, kar je ostalo eden bo zraven jedel rdečo peso v solati, drugi bo kot vedno......veliko oprane, nezabeljene zelenjave, ali pa pomaranče in mandarine, namest sladičke bodo korneti in to kupljeni, sem jih spraševala, če bi raje imela ene kokos-banane ploščice
9. nov 2017 21:53
Koromačeva juha, lazanja in solata
10. nov 2017 8:27
Včeraj zrezki v naravni omaki, jurčkova omaka, skutini štruklji, mešana solata
10. nov 2017 12:07
Danes: ričet s prekajenimi rebri
domač
po kosilu pa peka- karamelne kokosove s
10. nov 2017 15:27
Danes bučna juha in palačinke z marmelado.
Danes je končno spet en "normalen" dan po vsej tej sivini in vlagi.
10. nov 2017 18:35
Danes goveja juha z rezanci. Moja dva kranjsko klobaso z zeljem in kruhom, jaz le solato. Skutin zavitek z jabolki.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Schwarzwald kocke
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton