15. nov 2016 20:47
mesni rižev narastek iz nepojedene rižote s tahini pasto,gorčičnimi in koriandrovimi (stolčenimi) semeni, naribanim parmezanom (čedarjem). priloga: dušene- popečene bučkine kocke, pa za mene "kisu fržon".
15. nov 2016 20:47
mesni rižev narastek iz nepojedene rižote s tahini pasto,gorčičnimi in koriandrovimi (stolčenimi) semeni, naribanim parmezanom (čedarjem). priloga: dušene- popečene bučkine kocke, pa za mene "kisu fržon".
16. nov 2016 13:12
Danes bo pikantna porova juha po mojemu receptu, s tem, da bom namesto kolerabe dodala bučko, drobne cvetke cvetače, makaronflajš za fanta, mešana solata, zame pa marinirana orada od včeraj, cvetača in mešana solata.
16. nov 2016 13:29
Sreda:
Pozdravček!
16. nov 2016 16:15
Danes: pečen sir, ješprenj s špinačo, endivija s fižolom, voda
Ivanjščice so pobrane pred prvo pozebo, drugače ima en prepoved njihovega trganja
lp
16. nov 2016 16:42
Danes: kostna juha z gresovimi knedeljčki, stefani pečenka z jajčki,
solata, domač
16. nov 2016 17:11
Svinjska jetrca in sveže pečene žemlje
16. nov 2016 17:42
mišzmoke je napisal/a: |
Danes: pečen sir, ješprenj s špinačo, endivija s fižolom, voda Ivanjščice so pobrane pred prvo pozebo, drugače ima en prepoved njihovega trganja lp mzm
|
Mzm, ti pa res lahko uživaš pozno poletje v skorajšnjo zimo. Ti prav zavidam...
16. nov 2016 18:49
danes ostanek makaronflajša in rdeča pesa
16. nov 2016 19:02
Dva dni sva imela gobovo juho z ajdovo kašo
danes je bilo kislo zelje z ocvirki, krvavica in kruh
, skutno pecivo za požrešne sosede se še hladi
16. nov 2016 19:26
Danes: jota z repo brez mesa, ameriške palačinke z bananami in cimetom
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečenice na leči
Grški pita kruh