17. nov 2016 21:32
Danes pri nas gobova juha iz vrečke, mesni polpeti, zos z hrenom in kislimi kumaricami, endivija s .
Petek: juha z rezanci, pohan oslič, solata.
Sobota: cvetačna juha, makaronovo meso, v solati.
17. nov 2016 21:32
Danes pri nas gobova juha iz vrečke, mesni polpeti, zos z hrenom in kislimi kumaricami, endivija s .
Petek: juha z rezanci, pohan oslič, solata.
Sobota: cvetačna juha, makaronovo meso, v solati.
17. nov 2016 21:37
deede oprosti ampak krompirjev zos s hrenom in kislimi kumaricami si pa ne morem predstavljat,kako pa to narediš?
17. nov 2016 23:02
Krompirjev zos en naš sorodnik nardi menda zelo dober, uporabi tudi malo kisa od kislih kumarc in nareže še kakšno kumarco zraven. Sem se sicer malo čudila, a če je dobro ok, zakaj pa ne. Za hren pa ne vem.
18. nov 2016 12:17
Danes: makaronflajš, endivija s zame, za moza rdeča pesa.
18. nov 2016 14:00
Petek:
Pozdravček!
18. nov 2016 14:16
Kokošje- goveja juha z vlivanci, špinača, pire krompir, hrenovke, zelena solata z motovilcem.
18. nov 2016 15:10
Danes sem kuhala še za očija : krvavica, pečenica,kislo zelje in ajdovi žganci
18. nov 2016 16:44
Sv. zarebrnica, grah, ješprenj
endivija, voda in teran
Kotoleta je, milo rečeno, suha, kriva je pa proxima, kaj pa take linke lima
lp
18. nov 2016 18:21
danes lososov file, ovit v pršut pečen v pečici, popečena mlada špinača s česnom, pečen krompir in solata iz zelja in motovilca
18. nov 2016 18:39
Kotoleta prav slastno zgleda, tudi jaz sem ta teden en dan imela podobno kosilo, le da s tenstanim krompirjem in brez žlahtne kapljice. Pravzaprav niti ne tako podobno.
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | rimljanka |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jernejeva sadna torta s smetano
Tortilje s pivsko omako iz čokolade