12. nov 2016 19:29
Danes: piščančja rižota, ocvrti nadevani šampinjoni
12. nov 2016 19:29
Danes: piščančja rižota, ocvrti nadevani šampinjoni
13. nov 2016 12:44
Danes-Martinova pojedina: pečena polovica domačega,
domači mlinci,
dušeno rdeče ,
skutina potica z rozinami,
13. nov 2016 13:43
Nedelja:
Pozdravček!
13. nov 2016 14:48
Fino kosilo pri Dragički! Pri nama pa svinjska ribica v omaki po receptu Mamemie, tenstan krompir in motovilec v solati. Požirek vinčka pri pripravi ribice, sicer pa kar čaj! Živela Martinova nedelja!
13. nov 2016 15:30
Danes ja bila martinova pojedina: goveja juha z zdrobovimi zlicniki, pecena raca s krompirjem, gluhi skutini struklji, duseno rdece zelje, mesana solata. Za sladico pa skutin jabolcni strudelj....in tudi mlado vino ter.....super je bilo
13. nov 2016 16:05
Danes kokošje goveja juga z zdrobovimi cmoki, zrezki v naravni omaki( svinjski in puranji), pražen krompir, mešana solata, torta in kozarček vina.
13. nov 2016 16:44
Danes smo jedli lepinje, kar kupili, pa čebula seveda, nekateri tudi kajmak, jaz še pečeno papriku. Smo ugotavljali, da takega nedeljskega kosila že dolgo nismo imeli.
Včeraj pa čisto po moje, samo zame: kupljeni tprtelini, preliti s sladko smetano in curry mešanico, pa ščepec vegeta in popra ... odlično.
13. nov 2016 17:18
Včeraj pri meni najbolši obisk..prijateljica s katero vedno radi kaj dobrega pojeva in popijeva..bilo je odlično..
Bučna juhica
Kozice na buzaro s testeninami
Flambirane banane s sladoledom
13. nov 2016 19:27
Pri nas je bila danes martinova pojedina, goveja juha z solzicami, pečen nadevan z kruhovim nadevom, rdeče in mlinci.
13. nov 2016 20:21
Danes: brancin, blitva s suhim paradižnikom, kuhan krompir, solata, malinova rulada
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | malaga |
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo
Ocvrte brizgane palčke (churros)