13. sep 2016 14:13
Torek:
pozdravček!
13. sep 2016 14:13
Torek:
pozdravček!
13. sep 2016 14:32
Dragička pozdravček na
Pri nas se po sili razmer kuha goveja juha ( mesar me je poklical, da ima goveji rep in evo akcija), zraven bosta moja dva mesno omako s polžki, zeleno solato z zeljem in korenjem...
Jaz pa grem sedaj sprobat kako pripravit okre na žaru ( bo kar kuhinjski) imam pa še rižoto od včeraj.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
13. sep 2016 14:43
Danes pri nas.
skutni štruklji z gobovo (črne trobente) omako
zelen radič v solati
jabolčni kompot
rimljanka
13. sep 2016 16:53
Nekaj na hitro.
dari
13. sep 2016 17:45
danes in jutri makaronflajš, zeljna solata s fižolom
13. sep 2016 19:15
Danes sem si pa spet delala kosilo, hitro in slastno
lisičke in šparglji z jajčki
NutellomAnka
13. sep 2016 21:39
danes rižota in zeljnata solata
anka a je tole pred pripravo,ker tale jajčka mi delujejo surova,ne vem no
čebulka
13. sep 2016 21:51
Včeraj: pečen krompir, in pečen kozliček, zeljnata solata, pita zmečkanka.
Danes: pečen piščanec, mlinci in paradižnikova solata.
Balenka
13. sep 2016 22:36
Danes:
plavanje, plavanje, plavanje v prekrasni in topli vodi bohinjskega jezera
Letos nismo imeli večdnevnega dopusta na morju, ker ni potegnilo, pa ga nisva prav nič pogrešala, nekajkrat sva se šla namakat, oz. plavati v najin raj na zemlji-Bohinj, pa še cenovno je bilo
Danes: mesni in sirov burek iz bliznje pekarne
Mimogrede, v tem našem res čudovitem koncu Slovenije je trenutno še precej tujcev, danes sem imela priliko se pogovarjati s kanadčani in prva beseda je bila , v prevodu: Čudovito, čudovito, neverjetno lepa je vaša Slovenija, bodite srečni in čuvajte jo. Hvala Bogu, da je moje znanje angleščine še kar zelo v redu, po 30. letih učenja, seveda sem jim odgovorila, da sem hvalezna za vse , kar imamo , predvsem pa, da to tudi opazijo turisti. Pa še nekaj so dejali, da smo Slovenci zelo prijazni, predvsem pa opazajo, da skoraj vsi znamo angleško.
mopsika
14. sep 2016 9:23
Čebulka, ja ravno sem jajčka dala gor, slikala, potem pa vse premešala, spekla do konca in hop v želodček
Mopsika imamo res lepo deželo ja
danes za kosilo pa pečena postrv in rdeča pesa v solati, sladica kava
NutellomAnka
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kaneloni s piščančjim mesom in kislimi kumaricami
Piščančja juha s tortelini