11. sep 2016 21:17
File orade na žaru, krompir z blitvo, mešana solata in pogled na morje....Doma pa še ostanki maminega štrudlja...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
11. sep 2016 21:17
File orade na žaru, krompir z blitvo, mešana solata in pogled na morje....Doma pa še ostanki maminega štrudlja...
12. sep 2016 11:52
Sobota: zelenjavna juha, bučkin narastek, zelena solata
Nedelja: meso, bučke, paprike na žaru, pečen krompir, zelena solata, paradižnikova in kumaričina solata
jabolčni štrudelj z bučkami in orehi
Ponedeljek: zelenjavna juha, polnjene paprike, pire krompir, zelena solata,
NENA58
12. sep 2016 11:59
Ko sem danes, kot običajno vsak dan razmišljala na glas, kaj bova imela za kosilo, sem bila kakšno uro kasneje prijetno presenečena, ko je mož prinesel košarico lepih, zdravih jurčkov. In zdaj se pripravljajo v njegovi režiji, moja paradižnikova juha in pica pa bosta jutri.
Veselim se še enega lepega sončnega dne in to privoščim tudi vam!
naor
12. sep 2016 13:34
Bravo Naor, pri nas ni še nič z gobami.
Danes bo zelenjavno- piščančja rižota, rdeča pesa in zelena solata
Za nejedca pa zelje in pol pečenice, v kosih krompir.
12. sep 2016 13:40
Danes naravni puranji zrezki s pire krompirjem, marele prepražene s čebulo, mešana solata. Naor, lahko prišepneš s katerega konca Slovenije si? Pri nas na Notranjskem rastejo samo marele in turki prerešetani s črvi.
malaga
12. sep 2016 13:50
Danes: ostanki vratine, kračke, prazen, domača endivija.
mopsika
12. sep 2016 14:25
Same dobrote,...ampka najbolj so mi lušte naredili JURČKI!! komaj cakam, da bodo tudi pri nas.
Pri nas včeraj: oslič, krompirjeva solata, panirane bučke s parmezanom
Danes: piščanjčji paprikaš, široki rezanci, zelena solata
Jutri: polnjene paprike, pire krompir
Sladica te dni:
Ossi
12. sep 2016 15:28
Ponedeljek:
Pozdravček!
12. sep 2016 16:58
danes piščančji fileji v gobovi omaki, široki rezanci in zeljna solata s fižolom
12. sep 2016 17:51
Dragička je napisal/a: |
Ponedeljek: Pozdravček! |
Joj, Dragička, kako ti zavidam, samo včeraj smo se uspeli malo namakati v morju po mesecu dni, morje osvežilno, sonce poletno, sedaj pa šola, služba....
Kjer je volja, tam je pot. TrixiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučna juha s kokosovim mlekom
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto