20. jul 2016 17:44
Ja, tele vrtejbenkine bavete so prva liga, jaz le paradižnike dam komu drugemu na krožnik ...
mamamia
Ja, tele vrtejbenkine bavete so prva liga, jaz le paradižnike dam komu drugemu na krožnik ...
mamamia
naor je napisal/a: |
Super zgleda, je za poletje, jaz sem dobila idejo, naredila bom iz svežega fižola. Sicer bom malo po svoje, a osnova je ta prava. Celo najdražjemu sem pokazala tole slikco, je bil kar takoj za. Obema želim lep dan, prav tako vsem ostalim!
|
Se mi je zdelo, ja, da name leti. Obožujem pašto fižol.
mamamia
21. jul 2016 11:28
Danes: pečeni koščki in pečen , in solata iz stročjega fizola
mascarpone-čokoladna-borovničeva za mozevi dve
mopsika
21. jul 2016 13:28
Četrtek:
Boranija in zelena solata:
Pozdravček!
21. jul 2016 13:41
sirovi štruklji z drobtinicami
Balenka
21. jul 2016 16:14
Kumare v omaki s krompirjem in paradižnikom, ribje palčke, za enega hrenovka, kruh.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
21. jul 2016 17:50
Riževi rezanci, pražena zelenjava z jajcem, kumarično-paradižnikova solata.
RadaJem
22. jul 2016 12:53
Ta teden sem že drugič plonkala idejo za kosilo, tokrat Dragičkino boranjo. Super. Poleti res rada kuham. Cela hiša diši, upam, da se tudi sosedom cedijo sline.
Dober tek, karkoli ste že skuhali!
naor
22. jul 2016 12:57
Danes, samo za naju dva: ostanki koščkov, pečen kifeljčar, solata
zadnji koščki
mopsika
22. jul 2016 13:19
Solata iz rdeče kvinoje, paradižnika, kumar, paprike, mlade čebule in tunine, zraven opečen kruh, natrt s česnom.
RadaJemKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pirini svaljki s pršutom
Zdrobovi ocvrtki s pomakami