16. jul 2016 16:16
danes enako kot včeraj, ker mi je ostalo pivsko testo, solata brez bučk
16. jul 2016 16:16
danes enako kot včeraj, ker mi je ostalo pivsko testo, solata brez bučk
16. jul 2016 17:25
Četrtek: zelenjavna juha, bučkin narastek s puranom, zelena solata
Petek: zelenjavna juha, pečene palačinke s skuto in borovnicami, jabolčni kompot
Sobota: zelenjavna juha, pečeno jagnje s krompirjem, dušene bučke, zelena in kumaričina solata, tortice
Nedelja: polnjene paprike, krompir v kosih, borovničevi mafini
NENA58
16. jul 2016 17:52
Danes: piščančji file, bel fižol na rdeče
zelena solata, voda in teran
lp
mzm
16. jul 2016 18:06
Danes: goveja juha, bučke v omaki, pire krompir, meso iz juhe, kumare v solati, lučka.
spodbe
16. jul 2016 19:28
Danes: rižota s šampinjoni in , v pečici (naloženi na napol skuhano rižotov jenski posodi) pečeni polnjeni klobuki šampinjonov ala fasulas (z rezinicami češnjevega paradižnika, mozzarelo in svežo baziliko - za zapriseženega mesoljubca nekateri napolnjeni z mozzarelo in kockicami pršuta), koščki sira za žar, oviti v panceto in nato hrustljavo zapečeni v "žar ponvi" (nekakšna plošča z robovi) skupaj s celimi češnjevimi paradižniki, solata kristalka z rukolo, za poobedek pa sadje, metin sok in .
Katarinči
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 17. 2016 09:49
16. jul 2016 19:54
pri nas pomfri, pečene postrvi, zelena solata z jajci
majaos
16. jul 2016 22:23
Danes pečeni Svinjski zrezki na zaru, stročji fižol s krompirjem v solati in pita
Jutri puranji raznici na žaru, kumare s krompirjem in čokoladni piskoti
satilon
17. jul 2016 12:09
Danes: ocvrti puranji zrezki, prazen, domača kristalka, breskve.
mopsika
17. jul 2016 15:34
danes bučkina juha, pečena vratovina, pečen krompir, mešana zelena solata
17. jul 2016 20:31
pri nas smo uživali v goveji juhi z vlivanci, kruhovimi cmoki, stročjemu fižolu v solati, nekateri še v mesu iz juhe
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Beljakovinska curryjeva juha z riževimi rezanci
Njoke s feta sirom, bučkami in pečenim pršutom Anton