17. jul 2016 20:48
Mi smo pa včeraj bili na prekrasni poroki, kjer smo dobro jedli, pili in plesali do jutranjih ur. Danes zato goveja juha z rezanci, kasneje je bila pa pizza na rojstnemu dnevu in počitek.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
17. jul 2016 20:48
Mi smo pa včeraj bili na prekrasni poroki, kjer smo dobro jedli, pili in plesali do jutranjih ur. Danes zato goveja juha z rezanci, kasneje je bila pa pizza na rojstnemu dnevu in počitek.
18. jul 2016 12:34
Danes: ostanki ocvrtih puranjih zrezkov, zabeljen stročji fizol in
paradiznikova solata, breskve.
mopsika
18. jul 2016 13:25
danes filane paprike iz zaloge, pire krompir
18. jul 2016 16:04
Zame skodelica goveje juhe, pečeni lignji, zelena solata, za moža pa sarmi iz zaloge in kuhan krompir. Sin pa uživa na počitnicah.
19. jul 2016 12:34
Danes: špageti z bolonjsko omako, domača kristalka, češnje, breskve.
mopsika
19. jul 2016 13:25
Stročji fižol in popečene bučke.
RadaJem
19. jul 2016 14:16
Torek:
Pražena jetrca, šobska solata, skutni zavitek
Pozdravček!
19. jul 2016 14:54
Za moža telečji trakci v omaki in testenine, zame popečene bučke s češnjevcem in mocarelo, oba pa stročji fižol v solati. Sladica zame domače jagode, za moža pa še ježek ( pa ne sladoled).
Lep sončni pozdrav
19. jul 2016 17:24
danes goveja juha z vlivanci iz zaloge, panirani piščančji fileji, pire krompir in mešana zelena solata
jutri ostanek mesa od danes in krompirjeva solata s kumarami
20. jul 2016 9:37
Ni sicer za poletje, ampak pašta fižol s kranjsko meni vedno tekne. Sva z mamo jedli v senci, pa je šlo:
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kakijeva nevesta
Špargljeve blazinice