18. maj 2016 17:47
Sreda:
Špageti bologneze, zelena solata:
Pozdravček!
18. maj 2016 17:47
Sreda:
Špageti bologneze, zelena solata:
Pozdravček!
18. maj 2016 18:04
Za veselje v hiši: pečeno jagnje, bel fižol z žajbljem, šparglji
zelena solata, voda in teran
@trixi, češnje so bile bolj za eno željo, vreme jim ni naklonjeno (toliko bolj je meni, juhej)
lp
mzm
18. maj 2016 18:31
"Ke lepo!" Kakšne barve! Miška, v Ljubljani pa že briške češnje ponujajo in hvalijo, menda. Jagode sem pa kupila sladke, so pa hrvaške. Za prijateljske odnose s sosedi in ker jih je Spar uvozil.
naor
18. maj 2016 18:59
Danes:
zelenjavna juha iz stročjega fižola in korenčka, s piščančjim mesom
palačinke z jagodnim pirejem
Nadinka
19. maj 2016 11:08
Vaše slikice so res TOP!
Danes zaradi popoldanskih obveznosti spet polnjene paprike (tokrat že iz zaloge iz skrinje) in domač
Jutri, ko bo več časa in spet pa je plan tak: ribe iz žara pripravi moška zasedba zunaj.
Školje na buzaro in šparglje z limoni in pršutom pa jaz. Pa kakšno dobro , ko je vikend pred nami.
Lep vikend!
Ossi
19. maj 2016 12:24
Perutničke in mlad krompir z zelenjavo v pečici, solata iz kumar in paradižnika.
RadaJem
19. maj 2016 12:37
Danes: pasulj s kranjsko , domač
pijana nevesta
mopsika
19. maj 2016 13:19
Juha iz brokolija, še preostali polpeti, berivka v solati in kruh. Zdaj pa malo počivat, za sladico pa na ljubljanski grad po najkrajši poti, nazaj pa z Urbanom. To je luškan vlakec, menda električni. Nazaj tako počasi pelje, da bi lahko hodil ob njem. A je res čarobno peljati se z njim in opazovati okolico, notri pa poslušati navdušeno čebljanje malih "človečkov."
To sem pripisala zato, če bo koga zamikalo, da gre z Urbanom na ljubljanski grad. Ta mesec je vožnja zastonj, vsako polno uro odpelje izpred Magistrata.
Lepo popoldne želim vsem!
naor
19. maj 2016 13:59
Sarme so romale v zamrzovalnik, bo prav prišlo za kak delovni ali turobni dan.
Danes bo kokošje- goveja juha, špinača, pire krompir, hrenovke ( zame pa meso kokoši), zelena solata
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
19. maj 2016 14:54
Mi smo v znaku rumenega - kurkume.
Včeraj krompirjeva juha z zelenjavo in kurkumo kot glavno začimbo.
Danes pa fetuccine z zelenjavo in prav tako s kurkumo (testenine proabila od včeraj, so bile z mletim mesopm in zelenjavo).
mamamiaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Skutna pita