20. maj 2016 20:08
piščanec z zelenjavo
pečen krompir
solata
Nadinka
20. maj 2016 20:08
piščanec z zelenjavo
pečen krompir
solata
Nadinka
20. maj 2016 21:06
Danes: brokolijeva kremna juha, pečene skutne blazinice, preliv iz jagodičevja
breskva
21. maj 2016 12:19
Danes: leskovački čevapčiči, paradiznik, čebula,ajvar, domače, pravkar pečene lepinje
za moška, za mene radler
mopsika
21. maj 2016 13:44
Sobota:
Pozdravček!
21. maj 2016 14:04
Danes pri nama filane paprike. Prve (še kar kisle) marelice.
Ljubljana se kopa v soncu, turisti tudi. Živahno, lepo na ljubljanski tržnici. Vse vrvi in uživa v lepem pomladnem dnevu.
Lepo sobotno popoldne tudi vsem vam!
naor
21. maj 2016 17:57
sv. juha z rezanci in ,
pomfri , pečen zajček, popečene ,
zelena solata z domačega vrta,
sadni smooti.
Balenka
21. maj 2016 18:10
danes perutničke in krompir, pečeno v pečici, rukola z jajčkom
21. maj 2016 18:21
Danes bo pečen kunec
ajdova kaša s šparglji, radič, voda in teran (naor, se strinjam, teran je osnovna hrana, minister pa...ku da ga ni)
lp
mzm
21. maj 2016 19:31
Včeraj:
za moje jedce: reciklirani ostanki pečenih puranjih prsi, koščke pečenke sem panirala po pariško in ocvrla, pražen na beli zaseki s popraženo čebulo, ogroooomno solate (rdeča in zelena kristalka)
zame: namesto puranjih ocvrtkov polnjena paprika z zelo omako, namesto kristalke divja rukola in sveže .
Danes: zelenjavna bistra juha s kroglicami, goveji zrezki v čebulni omaki, široki rezanci, zelena solata.
Katarinči
Sporočilo je spremenil(a) Katarinči dne 21. 2016 19:31
21. maj 2016 19:42
Samo še nekaj o polnjeni papriki: moja omaka je bila tudi boljši del paprik. Kupila sem baburo, uvoženo iz Hrvaške, prelepo. A skuhala se ni dobro kot poletne paprike in tudi okusa ni kot mora biti. Ni za prehitevati zgleda. Razočarana, pa tako sem se je veselila. Upam, da se bo čez noč malo "naredila".
naor
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Škotske mesne kroglice s pivsko omako
Rižota brez filtra