12. dec 2013 11:41
Mačka boš videla, da ni težko skuhati kislo juho. Je pa zelo dobra, vsaj po cmokanju mojega moža sodeč.
Jaz bom pa danes skuhala rižoto z radičem in zeleno solato, prej pa še krompirjevo juho, da se malo želodec pogreje.
naor
12. dec 2013 11:41
Mačka boš videla, da ni težko skuhati kislo juho. Je pa zelo dobra, vsaj po cmokanju mojega moža sodeč.
Jaz bom pa danes skuhala rižoto z radičem in zeleno solato, prej pa še krompirjevo juho, da se malo želodec pogreje.
naor
12. dec 2013 13:25
Četrtek:
Pečeno piščančje bedro, krompir,
motovilec
Pozdravček!
12. dec 2013 15:02
Danes bo zelenjavna omleta, kos pišč. krače in zelena solata z motovilcem.
tanjaj
12. dec 2013 17:00
Danes: še vedno jota iz repe in Stanine mascarpone kocke, z napako v vrstnem redu na drugi polovici testa
lp
mzm
12. dec 2013 18:03
danes - včerajšnji ostanki, večerja - mlečni riž, slivov kompot
Kmalu pa na jedilniku pohan sir po dolgem času
majaos
12. dec 2013 18:20
Danes:
Viva dieta!
ežoj
12. dec 2013 18:27
Piščančje nogice in krompir, pečeno v pečici, mešana solata s fižolom.
12. dec 2013 18:45
Kot sem pred predvidevala, ostanki kitajske hrane so bili za predjed, potem pasem naredila domače tortilje, polnjene z zelenjavo, nacho sirom, zapečene v pečici s sirom
Danes goveja juha z domačimi rezanci ( sem se danes lotila izdelave ozkih in širokih rezancev) file brancina( sem ga sama filetirala), file morskega lista, krompir z mlado špinačo, zelena solata z radičem, za posladek sveže kuhan čokoladni puding
Jutri pospravljanje hladilnika, zelenjavna enolončnica v kateri se bo kuhalo manjše telečje rebro, pa palačinke ali cmoki in upam, da se lotim peke piškotov...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
12. dec 2013 19:53
Danes: ričet, palačinke brez jajc
breskva
12. dec 2013 20:44
Juha, pečene perutničke, pražena jetra, pečen krompir, kuhana cvetača, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Masleni brizgani piškoti
Špageti s kozicami in omako Basilico