29. nov 2013 20:03
Tortelini z mesno omako in sirom, zapečeni v pečici, mešana zelena solata z gorčično-jogrutovo polivko.
Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 29.nov 2013 20:04
29. nov 2013 20:03
Tortelini z mesno omako in sirom, zapečeni v pečici, mešana zelena solata z gorčično-jogrutovo polivko.
Sporočilo je spremenil(a) shari2007 dne 29.nov 2013 20:04
29. nov 2013 21:10
shari2007 je napisal/a: |
Danes sem si zaželela kitajsko hrano, tako da sem naredila piščanca z brokolijem v česnovi omaki in kuhan riž.
|
MAYCHYKA
29. nov 2013 21:19
Juha, bučne testenine z lososom, solata, sladica.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
30. nov 2013 13:38
Danes svederčki z gorgonzolo, hrenovka, mešana solata,
Jutri klasična musaka, solatka in ponovno peka piškotkov jupii ....
Lp
ursiii
30. nov 2013 14:02
Včeraj je bil piščančji paprikaš in kruh, danes pa pire krompir s korenčkom, pečeni kosi piščanca in zelena solata.
tanjaj
30. nov 2013 14:04
MAYCHYKA je napisal/a: | ||
|
Seveda :).
To je recept za 2:
pol piščančjega fileja sem narezala na koščke in jih marinirala z 2 žlicama sojine omake ene 15 minut. Potem sem zmešala ražvrkljano jajce in moko (po občutku), da sem dobila tekoče testo in zmešala s piščančem. V ponvi sem jih potem ocvrla (2-3 minutke na vsaki strani) in jih dala na papirnato brisačko, da se odcedijo (pekla sem samo ene 5 koščkov naenkrat, da se lepo ocvrejo.
4 stroke česna sem na drobno sesekljala in jih dala v vok istočasno z brokolijem na 2 žlici repičnega olja in na hitro popražila. Zalila sem z 2 deci piščančje juhe in žlico sojine omake. Ko se je brokoli zmehčal, sem dodala ocvrte piščančje koščke in mešala vse skupaj 2 minuti in po potrebi dodajala juho. Po 2 minutah sem zlila notri še vodo zmešano z koruznim škorobom, da se omakca zgosti in kuhala še 3 minute. Če je vse skupaj pregosto, dodaj še malo vode in če ni dovolj slano, dodaj še malo sojine omake.
Zraven sem skuhala riž.
30. nov 2013 14:38
Pri nas pa:testenine, šampinjoni (zadnja letošnja bera) v gorgonzolni omaki in solata iz zelja, radiča in fižola. Po kavici pa sprehod po snegu.
Lp
tonsk
30. nov 2013 15:26
Sobota:
Kremna juhica (česen, čebula, krompir, grah); kuhani skutni štruklji, korenček, por in puranji trakci iz voka; motovilec in rukola na solato; skutno-jabolčna pita
Pozdravček!
30. nov 2013 15:52
Dragička, čestitam, lepa pita! Tale mreža si zasluži čisto desetko!
naor
30. nov 2013 16:42
šara, domači krompirjevi svaljki z gobovo omako, skleda solate
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Široki rezanci z grahovim pestom
Panakota z belo čokolado in penino