20. nov 2013 19:12
Piščančji file, mariniran v medeni gorčici z jurčki in sirom, pečen v pečici, na pari dušen brokoli, za moža sem pa spekla še malo pomfrija.
20. nov 2013 19:12
Piščančji file, mariniran v medeni gorčici z jurčki in sirom, pečen v pečici, na pari dušen brokoli, za moža sem pa spekla še malo pomfrija.
20. nov 2013 19:53
Danes: prosene kaša z zelenjavo, solata, kukiji z banano in orehi,
breskva
20. nov 2013 21:20
Goveja juha, kisla repa s fižolo, popečena poli klobasa.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
20. nov 2013 22:00
Včeraj hrenovke v testu,
danes jotica z domačimi klobasami , zraven koruzni kruh, dobro uspel za prvič, jutri isto.
Lp
ursiii
20. nov 2013 23:02
Lazanja/musaka malo prirejeno: namesto oblatk oz. krompirja po plasteh makaroni, sir, kisla smetana in omaka iz mletega mesa, korenčka in paradižnika. Zraven skleda mešane zelene solate (motovilec, ohrovt in radič). Zmaga - vse skupaj nič dela (omako sem imela v skrinji) in popolnoma nič ni ostalo!
Jutri pa novo tuhtanje in razen solate se mi niti svita ne ...
21. nov 2013 0:05
pečene rebrce in pohane bedrce, paradižnikova solata
Balenka
21. nov 2013 12:37
Četrtek:
Segedin golaž, zabeljeni ajdovi žgančki
Pozdravček!
21. nov 2013 12:55
Včeraj: mleta pečenka z omako in pire krompir, priloga kuhana cvetača in korenje+ solata
danes: fižolova juha in cmoki z mandarinino marmelado
Za moža popoldne njoki in zrezki v zenfovi omaki
lučica
21. nov 2013 13:36
Za danes sem vzela še eno pakiranje golaža iz zamrzovalnika za moža in sina, zraven bo polenta in zelena solata
Kaj pa bom jaz in hčeri pa se še dogovarjamo, želje so po kitajski jedi.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
21. nov 2013 14:37
Goveja juha, pečen brancin in radič v solati.
tanjajKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Malinini razpokančki
Kavna torta (Coffee cake )