Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15433

22. okt 2013 17:44

Danes filana paprika, pire krompir, mešana solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 22.okt 2013 17:45

breskva  

član od: 11.10.2007

sporočila: 3074

22. okt 2013 19:06

Danes: ješprenova rižota, zelana solata

breskva

Balenka  

član od: 28.4.2004

sporočila: 2827

22. okt 2013 19:26

pečen krompir in zelena solata

Balenka

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

22. okt 2013 20:47

Danes: lazanja "Štirje siri in ena melancana"

brokoli v solati in teran

lp

mzm

Vesna555  

član od: 19.1.2012

sporočila: 56

23. okt 2013 2:05

babka1951 je napisal/a:

@ežoj, lahko kaj več napišeš o teh kraljičinih pirejih, please you ...

Pri naju danes v stilu pospravljanje hladilnika, za jutri sem pa eno super kreacijo našla, ne vem, ne vem.... morda bo pa že danes padla

babka1951

no, tole je pa res za No comment...

Vesna555

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

23. okt 2013 6:45

HVALA, HVALA vsem mojim dragim damam in gospodom; MUAAAA, CMOK CMOK CMOK.
MBrando LUVS JU ALL

Ni lepšega, ko se tako PRELEPO spomnite name in mi podarite lepe želje (zelja raje ne, ga bo še preveč ).

Preživel PRELEP vikend s PRELEPO DRUŽINICO (tako eno kot drugo), ob toplem A VETROVNEM VREMENU (iz doline je tako pihalo, da se lahko poletna burja na Cresu kar skrije. DOBESESDNO. Dejansko sem se lahko nagnil in me je veter sam držal. NORO). Jedli nismo veni, ampak lepo noter v jedilnici, v kaminu pa je gorelo in pokalo poleno.
TRADICIONALNO-NOSTALGIČNO!!

Uff, uff hvala za nove ideje in jedilnike. Vidim, da VEDNO bolj uživamo in prehajamo na DOBRO SLO. PAPICO z samimi dobrimi in zdravimi sestavinami. MMMM, njam njam njaaaaaam.

G.Ežoj: To pa to...jedilnik za samega čefa nekje v PROVANSI ali pa in the middle of Paris. Klobuk dol. Tisti krompiri pa so in bodo danes na jedilniku po KRSTU PRESTOLONASLEDNIKA. NAZDRAVJE mali mož (prestolonaslednik, seveda)

TATJANA KRANJC: Čujte madam, a imate OROŽNI LIST za tole granato oz. po vaše imenovano krvavico!?!!? Ali je to kašnata??? Majkemi, takšne pa redko vidim. Je domača ali od kakšne dobre mesnice, katera občasno ponudi kaj našim nakupo. centrom? Se priporočam. Da jo tudi sam nabavim

MissLady: Preprosto, hitro, okusno in ZDRAVO. Super, da se še kdo kdaj spomni in naredi nekaj kar ima marsikdo za večerjo ali zajtrk. Dobra ideja. Včasih je manj VEČ. Nostalgičnooooo

dragička: Tu pa sva si podobna. Mesek in rižek. Hjooo, lahko bi vsak dan jedel kaj takšnega. RIZIBIŽI na 1001 način. NJAM

VrtejBenka: Polenta in GOSTA DA ŽLICA stoji kobova UMAK. A je treba dodat kaj več kot: 

babka1951: Zelje,krompir, basa...hjooo. To je toooo. Samo še brunarica, modro nebo ter pogledi na sive prepadne stene ob prijetni družbi. NORO GOOD!

Goga: Kapo dol. Odkar sem odkril vaš recept za ALPSKO TORTO, drugo več ne pride v poštev in se pri nas dela KOT RITUAL, 2x letno. Za moj RD ter za BOŽIČ. NAJ NAJ NAAAAAAJBOLJŠA!!

Ponedeljek: 
Se je en mau drugače obrnilo. Dobil namreč sveže gobice na Tinju, tako da sem hitro zacumpral--->

- Gobovo jajčna ZELIŠČNA omleta
- Fiiiini, BOŽANSKI ITA.PIRINI ŠIROKI REZANCI
- super njamsi integralni polžki
- kitajsko zelje z še zadnjo papriko iz vrta in kumaro ter v drugi skledici podušena cvetača, rdeča pesa in 3 olife
- TREND in 7DNI za izobraževanje

Torek:
No, te nah pa sem nadoknadil obljubljeno

- AJMOHT (Moj prvi v ŽIVLJENJU. Okusen pa takooooo, da sem le še mišji kakec stran od kvalitete moje maman. Kar se tiče kurje obare no...WAU. Kar sline se mi cedijo)
- (namesto VODNIH ali SKUTNIH žličnikov, se mi je v glavi porodila ideja da sprobam nekaj NOREGA. Nisem vedel ako bo šlo in če bo ok, ampak, SAJ VESTE; kuhanje je eksperimentiranje.) Naredil POLENTA-ZDROBOVE zeliščne cmočke. 
- en činken podušene cvetače za spremljavo.

Danes: 

- Ponovim vajo in BO KAR PONOVNO AJMOHT!!
- zadnja solata iz vrta...

Jutri:

- Mamin TAKO SOČEN IN RAHEL DA RAZPADE V USTIH goveji golaž
- Bali integralni RIŽIBIŽI
- soljatka po navdihu
- čtivo kot vsak dan (7Dni, Delo,Trend...)

Petek:
Nova ponudba in preizkus le-te. Z meni velikim prijateljem, kateri mi je zadnja pol leta zelo pomagal okoli moje prehrane in stanja. HVALA TI URBAN!

- 1/2 PZ lepinje s kajmakom
- Solato pa si sam zraven nesem (bom jo pod roko skrival in papcal, hihi)

Sobota:
. Kopiranje kosila na 1,2,3... 
- Verjetno jajčka, sir, zelenjava in dve šniti domačega kruha. VERJETNO, VERJETNOOOOO

,ker praznujemo zvečer kar 2 roj.dneva in se je treba šparat. Muaaa

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

tonsk  

član od: 16.1.2012

sporočila: 144

23. okt 2013 13:25

Danes bo pa:Koleraba, krompir in fižol po gebarsko (recept imam že dolgo v beležki, zdaj je pa napočil čas za kuho), za sladico pa bo jabolčni zavitek.

Lp

tonsk

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15433

23. okt 2013 14:10

[citat=--Trixi--]

Danes zelenjavna juha in kos telečjih reber in perutka, zelena leča, domač kruh, paradižnikova solata s papriko, pečene hrenovke, meso. 

Tole z zamudo objavljam, danes pa kuham golaž iz treh vrst mesa- goveji, svinjski in puranji, zraven bo polenta in solata.

Vrtejbenka  

član od: 15.2.2011

sporočila: 4005

23. okt 2013 14:31

Danes še zadnjič letos polnjene paprike...

Vrtejbenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti