5. okt 2013 8:43
Super kuharji in kuharce.
Ežoj, ti si pa res faca!
naor
5. okt 2013 8:43
Super kuharji in kuharce.
Ežoj, ti si pa res faca!
naor
5. okt 2013 9:05
Včeraj: filana paprika in pire krompir, endivija.
Za danes je opcij več, kaj pa bo iz tega nastalo, pa je še vse v božjih rokah.
Balenka
5. okt 2013 9:40
Balenka, boš morala kar sama zavihati rokave, če se kaj spoznam na to.
naor
5. okt 2013 10:09
Ma daj no, Brando, ne se hecat, ni bil Pečjak ( bankrotiram po enem tednu, po prejemu penzije, če bi to kupovala ) so bili kar tisti Spar S Budget, pakirani po 1 kilogram, preverjeno iz prve roke, dobri
Ežoj, hvala Ti, kaj si me nasmejal
Balenka, pri meni so tudi velike opcije za danes, samo volje ni prave
babka1951
5. okt 2013 13:07
SOBOTA:
Vampi z jurčki in krompirjem,
mešana solata:
Pozdravček!
5. okt 2013 13:58
danes prve domače krvavice
jutri pa velika žlica - semenj ali žegnanje. Goveja juhca z gres knedli, svinjska pečenka in krompir iz krušne peči, solata/endivija, castel franko in malo radiča štrucarja z fižolom/ pehtranka in seveda bobi.
popoldan za malco pa še suhomesnati ostanki prašiča od lanske zime
Sporočilo je spremenil(a) foxpapa dne 05.okt 2013 13:59
5. okt 2013 14:06
Danes čufte v par. omaki, kruhek in paradajz kumarice solata.
Lp
ursiii
5. okt 2013 14:38
Kokošje- goveja juha z zvezdicami, piščančja rižota, rdeča pesa v solati danes skuhana, domači čokoladni piškoti
Jedla sva jaz jaz in sin, hči kuha visoko vročino. Morda bo kasneje, če bo bolje.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
5. okt 2013 15:10
Jota, klobasa in čokoladen krof.
Pipi Maj
5. okt 2013 16:01
foxpapa je napisal/a: |
danes prve domače krvavice jutri pa velika žlica - semenj ali žegnanje. Goveja juhca z gres knedli, svinjska pečenka in krompir iz krušne peči, solata/endivija, castel franko in malo radiča štrucarja z fižolom/ pehtranka in seveda bobi. popoldan za malco pa še suhomesnati ostanki prašiča od lanske zime
|
foxpapa, pazi se ptičev, da te ne pokljuvajo! Kaj pa ti je to bobi?
Pri meni danes:
Na ušesa mi je prišlo, da so se moje mačke pritožile varuhu mačjih pravic, zaradi enolične prehrane, češ da sam doivajo ostanke rib............. ma, ne moreš verjamet.
Uf babka, tisti tvoji cmoki so super. Kupil slive, pri meni bodo jutri za kosilo!( pa, da vidim, kaj bojo mačke imale za povedat, ko bojo dobile za jest koščice od sliv )
ežoj
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jaffa torta
Galette z zelenjavo