27. avg 2013 7:34
Zakaj jagnjetina smrdi? ker je žival krmljena s svežo travo. Pred zakolom bi jo morali vsaj 10-14 dni imeti na suhi hrani in meso ne smrdi.
Drugače pa sem včeraj kosila v kitajski restavraciji, po dooooolgem času
ANJA
27. avg 2013 7:34
Zakaj jagnjetina smrdi? ker je žival krmljena s svežo travo. Pred zakolom bi jo morali vsaj 10-14 dni imeti na suhi hrani in meso ne smrdi.
Drugače pa sem včeraj kosila v kitajski restavraciji, po dooooolgem času
ANJA
27. avg 2013 7:57
Včeraj: pečeni piščančji deli, pire krompir in blitva (za enega pa gobova omaka).
Danes: za nekatere porov zavitek (recept je v bazi), za druge ostanki piščanca in riž, za oboje pa solata.
JJ
27. avg 2013 13:41
TOREK:
Ričet s suhimi rebri in klobaso; jabolčna pita
Pozdravček!
27. avg 2013 14:35
Jagnjetina smrdi če je prestara.
testeninca
27. avg 2013 14:46
Danes zelenjavna čorbica in polnozrnati njoki v haše omaki in zelena solata.
tanjaj
27. avg 2013 16:13
Danes:
cmokov bo za letos dovolj, se že bojim, da mi ne pridejo uni iz družbe za zaščito študentov ( a, da ni take družbe?, če so družbe za zaščito živali pol je je tud omenjena družba ) in začne žnarat o enolični prehrani, pol pa začne vrtat in pride do mojega razvratneg življenja, pol pa sem pečen.
Kot veste, zraven cmokov paše limonada, po italijansko: spumante dolce.
A ja mal popravka: ribe dišijo, jagnjetina diši, ovčetina prav tako, piščanec diši, svinska pečenka tudi, govedina malo manj, diši pa vseen.................
ežoj
27. avg 2013 16:20
Biotska raznovrstnost se skriva v sredici cmokov, če bo društvo kaj hotelo od tebe, potem, verjemi, so prišli samo zaplenit tvoje cmoke za lastno uporabo.
Jaz sem pa danes na kebabu. Da se počasi popravim od tedna dni nizozemske prehrane.
Sonja
27. avg 2013 16:37
Danes: zelenjavna mineštra in ker ste me dovolj dolgo spravljali v napast, še češpovi njoki
(skutini)
lp
mzm
27. avg 2013 17:28
Pečena bedrca ter rizi bizi..
testeninca
27. avg 2013 19:29
Danes: filane paprike, pirin kruh
breskvaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Poletni svaljki z dimljenim lososom
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem