Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

28. avg 2013 6:29

Nadaljujemo akcijo...

Gornja Radgona D-day+3. Še danesi n jutri pa smo KOOONČNO FRAJ! Kak se bo spalo!?!?!

Včeraj:
- KusŽota 
- trakovine popečenih pišek prsi mariniranih v poprovo-gorčični omaki
- sveža posoljenaj soljat
- radenska

Danes:
- RiziBizi
- Rio mare tuna popražena na olju z NJAMI piščančjo hrenovoko
- sveža posoljena in rahlo kisana soljatka
- radensk

Jutri:
Še ne vem...

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

28. avg 2013 6:46

vd007 je napisal/a:

Si pa "srečko "

Moja lepa snahica pa ne vem točno v kateri hali....pa lačna , ker je zmraj v "gužvi " :)

vd007

Saj veste kako je. Za papico si je treba ČAS uzet . Sploh, saj veste, če ima oseba motnje prehranjevanja in je NUJNO da se papca dobro in kvalitetno (čeprav, glede na to da moram spravit kile gor, bi lahko JEDEL VSE, a bo še kar nekaj časa trajalo da gospod  zapusti levo ramo )
Kaj pa dela vaša znanka? V kateri hali je oz. kaj predstavljajo/promovirajo?

Pa lep dan ŠE NAAAAAAAAAPREJ. MUAAAAAAAA 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15432

28. avg 2013 11:53

Hvala za odgovore. 

Včeraj sem jedla file brancina z mandlji in berivko, sin je na vsak način želel piščančji paprikaš in svedrčke, mož pa je dobil filano papriko iz zaloge, pire krompir in zeleno solato. Tako smo bili vsak po svoje zadovoljni.

Za danes še ne vem, običajno za rojstne dneve hodimo v kitajsko restavracijo, ampak mož, ki praznuje se še ni nič izjasnil. Vsekakor pa se v hladilniku hladi sacher torta, zaenkrat še brez glazure, samo z domačo marelično marmelado. Zdaj grem kupit darilo, potem pa naprej in seveda, še slikat bo treba...

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Dragička  

član od: 9.12.2003

sporočila: 8901

28. avg 2013 13:16

SREDA:         

Juhica (košček piščanca in telečje kosti); telečji ragu, dušen riž; zelje in korenček na solato

Pozdravček!

naor  

član od: 4.3.2010

sporočila: 7767

28. avg 2013 13:22

Makaronflajš in solata s krompirjem, smo spet pri ta pravem apetitu

Sladoled na palčki in dobra volja za posladek.

naor

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

28. avg 2013 14:12

ocvrte sardelce (iz kioska na eni tržnici, sem zmogla le pol porcije), endivija z zrnatim fižolom v solati, kruh. Pojedeno doma, seveda.

rimljanka

angie.orhideja  

član od: 14.7.2008

sporočila: 866

28. avg 2013 15:19

Musaka ( med meso sem dodala malo češnjevega paradižnika ), zelena solata in tortica za sladico :

to na sliki je ostalo še za jutri...

angie :)

ursiii  

član od: 19.1.2011

sporočila: 543

28. avg 2013 15:51

Danes zelenjavna mineštrca in ameriške palačinke,

jutri špageti z feta omako in drobnjakom, paradižnikova solata.

Lp

ursiii

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

28. avg 2013 16:54

Skoraj ne mine dan, da kdo ne objavi češpovih cmokov in danes nisem zdržala več:

Sicer bom poštena in priznam, da jih nisem delala jaz  - pravzaprav jih še nikoli nisem in to iz enega samega razloga - mož naredi odlične.

rrr

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti