27. avg 2013 21:30
Juha, teletina s krompirjem, koruza, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
27. avg 2013 21:30
Juha, teletina s krompirjem, koruza, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
28. avg 2013 6:29
Nadaljujemo akcijo...
Gornja Radgona D-day+3. Še danesi n jutri pa smo KOOONČNO FRAJ! Kak se bo spalo!?!?!
Včeraj:
- KusŽota
- trakovine popečenih pišek prsi mariniranih v poprovo-gorčični omaki
- sveža posoljenaj soljat
- radenska
Danes:
- RiziBizi
- Rio mare tuna popražena na olju z NJAMI piščančjo hrenovoko
- sveža posoljena in rahlo kisana soljatka
- radensk
Jutri:
Še ne vem...
28. avg 2013 6:46
vd007 je napisal/a: |
Si pa "srečko " Moja lepa snahica pa ne vem točno v kateri hali....pa lačna , ker je zmraj v "gužvi " :)
|
28. avg 2013 11:53
Hvala za odgovore.
Včeraj sem jedla file brancina z mandlji in berivko, sin je na vsak način želel piščančji paprikaš in svedrčke, mož pa je dobil filano papriko iz zaloge, pire krompir in zeleno solato. Tako smo bili vsak po svoje zadovoljni.
Za danes še ne vem, običajno za rojstne dneve hodimo v kitajsko restavracijo, ampak mož, ki praznuje se še ni nič izjasnil. Vsekakor pa se v hladilniku hladi sacher torta, zaenkrat še brez glazure, samo z domačo marelično marmelado. Zdaj grem kupit darilo, potem pa naprej in seveda, še slikat bo treba...
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
28. avg 2013 13:16
SREDA:
Juhica (košček piščanca in telečje kosti); telečji ragu, dušen riž; zelje in korenček na solato
Pozdravček!
28. avg 2013 13:22
Makaronflajš in solata s krompirjem, smo spet pri ta pravem apetitu
Sladoled na palčki in dobra volja za posladek.
naor
28. avg 2013 14:12
ocvrte sardelce (iz kioska na eni tržnici, sem zmogla le pol porcije), endivija z zrnatim fižolom v solati, kruh. Pojedeno doma, seveda.
rimljanka
28. avg 2013 15:19
Musaka ( med meso sem dodala malo češnjevega paradižnika ), zelena solata in tortica za sladico :
to na sliki je ostalo še za jutri...
angie :)
28. avg 2013 15:51
Danes zelenjavna mineštrca in ameriške palačinke,
jutri špageti z feta omako in drobnjakom, paradižnikova solata.
Lp
ursiii
28. avg 2013 16:54
Skoraj ne mine dan, da kdo ne objavi češpovih cmokov in danes nisem zdržala več:
Sicer bom poštena in priznam, da jih nisem delala jaz - pravzaprav jih še nikoli nisem in to iz enega samega razloga - mož naredi odlične.
rrrKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Krompirjevi kroketi Saint-Florentin
Biskvit s slivami