Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

23. avg 2013 7:42

Včeraj je bila gosta mesno-zelenjavna enolončnica....danes bo kosilo na Odprti kuhni v Ljubljani....me pride kdo pogledat?

ANJA

Vrtejbenka  

član od: 15.2.2011

sporočila: 4005

23. avg 2013 12:58

Danes nadevane piščančje prsi z chorizo salamo,vloženimi suhimi paradižniki,baziliko in feta sirom ter velika skleda zelene solate.Anja..če bi bila bližje bi te sigurno prišla obiskat.

Vrtejbenka

Sporočilo je spremenil(a) Vrtejbenka dne 23. 2013 13:17

tanjaj  

član od: 15.6.2007

sporočila: 918

23. avg 2013 14:43

Včeraj so bili pirini rezanci v smetanovi omaki s koščki piščanca in zelena solata,

danes pa filane paprike in kruh.

tanjaj

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15432

23. avg 2013 14:52

Moja dva sta si danes zaželela špagete z mesno omako in solato, jaz pa si bom pripravila kitajske zvitke- notri bo kitajsko zelje, korenček, bučka, kozice, zraven pa sladko čilijevo omako

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

23. avg 2013 15:47

Danes:

Pa, naj mi bo ena pripomba oproščena, povem le mnenje, vi pa itak delate kakor hočete.

Večkrat je pri kosilih zaslediti nekaj v stilu: za mene to pa to, za moža to, za otroka to in ono. Narobe, popolnoma narobe, matr, a ste familija ali ne, posebej važno za vzgojo otrok: vsi morate jest isto kosilo, nobeni izgovori ne pridejo v poštev, to je vse posebej važno za vzgojo otrok: on ( otrok ) ni " royal baby " in je enako kot vsi ostali, in mu to mora bit normalno ( saj ga boste tudi razvajali, tudi to je treba, vendar ne pri kosilu, češ on ( recimo ) ne mara ( je ) zelja ). Otrok se mora predvsem navadit, da je tako kot vsi drugi ( velje za " druge " enako ).

ežoj

ursiii  

član od: 19.1.2011

sporočila: 543

23. avg 2013 15:56

Danes špageti in ostanek paradižnikove omake, danes še boljša, okisane kumarice,

jutri pa polnjene paprike, mogoče pire, mogoče pa kar kruhek.

Lp

ursiii

jade  

član od: 11.11.2004

sporočila: 6303

23. avg 2013 15:57

ežoj je napisal/a:

Danes:

Pa, naj mi bo ena pripomba oproščena, povem le mnenje, vi pa itak delate kakor hočete.

Večkrat je pri kosilih zaslediti nekaj v stilu: za mene to pa to, za moža to, za otroka to in ono. Narobe, popolnoma narobe, matr, a ste familija ali ne, posebej važno za vzgojo otrok: vsi morate jest isto kosilo, nobeni izgovori ne pridejo v poštev, to je vse posebej važno za vzgojo otrok: on ( otrok ) ni " royal baby " in je enako kot vsi ostali, in mu to mora bit normalno ( saj ga boste tudi razvajali, tudi to je treba, vendar ne pri kosilu, češ on ( recimo ) ne mara ( je ) zelja ). Otrok se mora predvsem navadit, da je tako kot vsi drugi ( velje za " druge " enako ).

ežoj

Ežoj se popolnoma strinjam s tabo, kar skuham to jemo vsi, kdor ne je ni do naslednjega obroka nič razen sadja, vode, sem jim ene parkrat rekla, da če komu kaj ne paše naj gre v gostilno jest, posledično moji otroci jedo vse in se ne zmrdujejo, tudi, če česa nimajo preveč radi. Mi na kraj pameti ne pade, da bi kuhala 2 - 3 kosila, ker nekomu nekaj ni všeč. Pa kaj še ...

jade

Vrtejbenka  

član od: 15.2.2011

sporočila: 4005

23. avg 2013 16:50

Tudi jaz se popolnoma strinjam z teboj Ežoj..pri nas vsi vse jemo..od 2-88 let..edina razlika je,da tamalemu in 88-letni noni pa zrežemo vse lepo na koščke ....

Vrtejbenka

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

23. avg 2013 19:24

Danes: pečene nadevane paprike in ena melancana, ker mi je ostal nadev.

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti