23. avg 2013 7:42
Včeraj je bila gosta mesno-zelenjavna enolončnica....danes bo kosilo na Odprti kuhni v Ljubljani....me pride kdo pogledat?
ANJA
23. avg 2013 7:42
Včeraj je bila gosta mesno-zelenjavna enolončnica....danes bo kosilo na Odprti kuhni v Ljubljani....me pride kdo pogledat?
ANJA
23. avg 2013 12:58
Danes nadevane piščančje prsi z chorizo salamo,vloženimi suhimi paradižniki,baziliko in feta sirom ter velika skleda zelene solate.Anja..če bi bila bližje bi te sigurno prišla obiskat.
Vrtejbenka
23. avg 2013 14:43
Včeraj so bili pirini rezanci v smetanovi omaki s koščki piščanca in zelena solata,
danes pa filane paprike in kruh.
tanjaj
23. avg 2013 14:52
Moja dva sta si danes zaželela špagete z mesno omako in solato, jaz pa si bom pripravila kitajske zvitke- notri bo kitajsko zelje, korenček, bučka, kozice, zraven pa sladko čilijevo omako
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
23. avg 2013 15:47
Danes:
Pa, naj mi bo ena pripomba oproščena, povem le mnenje, vi pa itak delate kakor hočete.
Večkrat je pri kosilih zaslediti nekaj v stilu: za mene to pa to, za moža to, za otroka to in ono. Narobe, popolnoma narobe, matr, a ste familija ali ne, posebej važno za vzgojo otrok: vsi morate jest isto kosilo, nobeni izgovori ne pridejo v poštev, to je vse posebej važno za vzgojo otrok: on ( otrok ) ni " royal baby " in je enako kot vsi ostali, in mu to mora bit normalno ( saj ga boste tudi razvajali, tudi to je treba, vendar ne pri kosilu, češ on ( recimo ) ne mara ( je ) zelja ). Otrok se mora predvsem navadit, da je tako kot vsi drugi ( velje za " druge " enako ).
ežoj
23. avg 2013 15:49
Juha, pečen losos, maslen krompir, zelena in paradižnikova solata, sladica.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
23. avg 2013 15:56
Danes špageti in ostanek paradižnikove omake, danes še boljša, okisane kumarice,
jutri pa polnjene paprike, mogoče pire, mogoče pa kar kruhek.
Lp
ursiii
23. avg 2013 15:57
ežoj je napisal/a: |
Danes:
Pa, naj mi bo ena pripomba oproščena, povem le mnenje, vi pa itak delate kakor hočete. Večkrat je pri kosilih zaslediti nekaj v stilu: za mene to pa to, za moža to, za otroka to in ono. Narobe, popolnoma narobe, matr, a ste familija ali ne, posebej važno za vzgojo otrok: vsi morate jest isto kosilo, nobeni izgovori ne pridejo v poštev, to je vse posebej važno za vzgojo otrok: on ( otrok ) ni " royal baby " in je enako kot vsi ostali, in mu to mora bit normalno ( saj ga boste tudi razvajali, tudi to je treba, vendar ne pri kosilu, češ on ( recimo ) ne mara ( je ) zelja ). Otrok se mora predvsem navadit, da je tako kot vsi drugi ( velje za " druge " enako ).
|
Ežoj se popolnoma strinjam s tabo, kar skuham to jemo vsi, kdor ne je ni do naslednjega obroka nič razen sadja, vode, sem jim ene parkrat rekla, da če komu kaj ne paše naj gre v gostilno jest, posledično moji otroci jedo vse in se ne zmrdujejo, tudi, če česa nimajo preveč radi. Mi na kraj pameti ne pade, da bi kuhala 2 - 3 kosila, ker nekomu nekaj ni všeč. Pa kaj še ...
jade
23. avg 2013 16:50
Tudi jaz se popolnoma strinjam z teboj Ežoj..pri nas vsi vse jemo..od 2-88 let..edina razlika je,da tamalemu in 88-letni noni pa zrežemo vse lepo na koščke ....
Vrtejbenka
23. avg 2013 19:24
Danes: pečene nadevane paprike in ena melancana, ker mi je ostal nadev.
lp
mzmKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jabolka v srajčki
Enostavna zelena juha