Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

tanjaj  

član od: 15.6.2007

sporočila: 918

20. avg 2013 17:15

Pri nama sataraš brez jajc , pečeno bedro, pečeni šampinjoni in zelena solata.

tanjaj

ribaracarak  

član od: 3.4.2003

sporočila: 4337

20. avg 2013 18:01

Balenka, a ste potem še kam zavili, tako na brzino, da je sedaj nekdo v veselem pričakovanju ?

Pri nas so bile danes dušene bučke s papriko in paradižniki, pire krompir in ene žar klobasice.

rrr

majaos  

član od: 14.5.2012

sporočila: 510

20. avg 2013 18:10

kosilo ob dvanajstih: podušen riž na soku predhodnega dne pečenega kozlička in čebuli, paradajz

kosilo ob petih: kolerabična mineštra (s kranjsko) - fino

majaos

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15432

20. avg 2013 18:29

Danes po celodnevnem potepanju ulov v mestnem ribniku in spečeno doma:

Mojima dvema pa sem naredila odlično omako iz teletine, zraven makarončki, cvetača, brokoli in zelena solata

Posladek pita.....pa ne domača

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Sporočilo je spremenil(a) Trixi dne 20. 2013 19:21

ežoj  

član od: 24.2.2006

sporočila: 6302

20. avg 2013 18:29

MBrando je napisal/a:

.......................................................................... Ponovno ste zacumprali eno takšno dobroto, da bi še mali ROYAL BABY papcal 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Nak Brando, ne bo šlo. Melancana je iz francoske kuhinje, iz knjige Julie Child, royal baby pa ne sme imat takih vplivov ( lahko je edino tist angleški sir ( a je chedar ), grahov pire, jorkširski puding, fish&chips............ ).

Matr, breskva, noge se mi posekajo ko vidim slivove cmoke ( kako je že rekel un starejši bratranec od king baby: kingdom for a plum cmoks.......... ali nekaj podobnega ). Včasih so mi noge klecnile pri pogledu na kaj drugega, sedaj padem na slivove cmoke.

Danes:

ežoj

Vrtejbenka  

član od: 15.2.2011

sporočila: 4005

20. avg 2013 18:36

Danes rezanci z piščančjimi trakovi,papriko,gobami in z naribanim ingverjem..prvič tako začinjeno,odličen okus,vsem je bilo všeč ter okisane bučke.

Vrtejbenka

Johanna  

član od: 14.5.2013

sporočila: 377

20. avg 2013 19:04

Zlate kroglice v jušni osnovi z E-ji. 

Malancani, paradižnik, sir...vse troje popečeno, servirano na posteljici rukole, v obliki stolpa.

Za posladek - sprehod pod slivo.

Johanna

breskva  

član od: 11.10.2007

sporočila: 3074

20. avg 2013 19:27

citat=--ežoj--]

Matr, breskva, noge se mi posekajo ko vidim slivove cmoke ( kako je že rekel un starejši bratranec od king baby: kingdom for a plum cmoks.......... ali nekaj podobnega ). Včasih so mi noge klecnile pri pogledu na kaj drugega, sedaj padem na slivove cmoke.

Danes:

ežoj[/citat]

Ežoj, moji moški jih bi jedli vsak drugi dan. Kadar so lačni v solato jim jih naredim za večerjo. Lahko se oglasiš in jih bom naredila.  

Danes: čevapčiči, blitvine polpete, pečen krompir, mešana solata

breskva

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

20. avg 2013 19:50

Danes: čorba "ežojevo darilo" . Ima še eno ime, ki pa ga danes ne ujamem, burja piha, kot se spodobi.

Nič zato, je res darilo, saj se je v Človeku  zbudila dolgo speča želja po čorbah

(kruh je skrit za loncem)

Eni jedo pobarvane ribe, dve ribi, če sem natančna, potem so pa cmoki krivi za sekanje

lp

mzm

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti