15. avg 2013 10:34
Včeraj: rižota in zelena solata
Danes: čevapi in perutničke z žara, kifeljčar, paradižnikova ter zeljnata solata
Cinnamon Stick
15. avg 2013 10:34
Včeraj: rižota in zelena solata
Danes: čevapi in perutničke z žara, kifeljčar, paradižnikova ter zeljnata solata
Cinnamon Stick
15. avg 2013 11:07
Danes čevapčiči in v slanino ovite hrenovke na žaru, pradižnikova solata in solata iz rukole, češnjevca in mocarele
spravljam se nekaj spečt pa še ni prave ideje... uživam ker se je shladilo...
tabu
15. avg 2013 12:17
ežoj je napisal/a: |
Pri meni danes: kostna juha in kostni mozeg: ežoj |
ežoj, tu bi pa jaz z veseljem k tebi prisedla
danes pa nekaj izpod peke, šempelj je kar ostal, nek se zna, za vsak slučaj, prvič delamo , pa lena gospodinja je spet pekla, tokrat z malinami
babka1951
15. avg 2013 12:42
Špageti z bolonjsko omako in zelena solata.
Pipi Maj
15. avg 2013 12:47
Pri nas danes piščanec v smetanovi omaki, riž in solata - se je treba preklopit na celinsko podnebje.
Včeraj potovali z dopusta - kuhali drugi
Torek - orada na žaru, bel kruh iz lokalne pekarne, paradižnikova solata (imeli prost dostop do vrta gazdarice na morju)
Ponedeljek - školjke na buzaro + bel kruh
http://www.mojalbum.com/tajda
15. avg 2013 13:04
včeraj in danes isto: malancanini zvitki v omakci iz češnjevega paradižnika, solata:
angie :)
15. avg 2013 13:27
Danes pri nas: goveja juha z zdrobovimi žličniki, korenčkom in drobnjakom, riž s paradižnikom, papriko in korenčkom, govedina iz juhe, pehtranova potica (za pokušino), še malo mlačna, , pozneje popoldan pa: in pehtranova potica.
rimljanka
15. avg 2013 14:48
Danes sem bila bolj zgodnja. Sem pristavila lonce na štedilnik, ko pride naš deda in vpraša:
"Ka te maš tolko piskrov na šporherti?"
"Danes je praznik." odgovorim.
Stopi do štedilnika, dvigne prvo pokrovko, dvigne drugo, dvigne tretjo...
Brez besed se odpravi nazaj v spalnico.
Da pojasnim vsebino v loncih: v vseh treh se je kuhal krompir.
V enem za musako, v drugem za slivove knedle, v tretjem za kure nesnice
Ob drugem obisku kuhinje, pa sem dediju že postregla z musako, kljub uri, ki je bolj primerna za zajterk.
Lep, praznični-preostanek dneva, želim vsem na kulinariki.
Johanna
15. avg 2013 17:39
Johanca, ti ga pa pihneš
Danes: zelenjavna mineštra in reciklaža včerajšnje ribice
sledi brskanje po hladilniku, iskanje morebitnih ostankov mascarponeta, smetane, jajca vem, da so...
lp
mzm
15. avg 2013 18:03
Ker je danes praznik, tudi praznično kosilo:
goveja juha z rezanci, pažen krompir, pečen piščanec, govedina iz juhe, zelena solata in paradižnikova solata, čokoladni pudiing s sladoledom.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Polpeti cvetača-brokoli z bučnim pirejem in špinačno omako