15. avg 2013 18:57
Danes:
ežoj
15. avg 2013 18:57
Danes:
ežoj
15. avg 2013 19:07
ežoj, s katerega voza si pa snel tisdta kolesa, ki se cmarijo nad perutkami?
rimljanka
15. avg 2013 19:16
Ma ne,to ni pri Ežoju...ta slika je izrecno za Ežoja od Vrtejbenca..
..seveda še perutničke in solate...
Vrtejbenka
15. avg 2013 19:25
Danes: pleskavice, pečen krompir, grška solata s feto
breskva
15. avg 2013 19:37
Riba s krompirjem in mladimi bučkami v pečici, ter zeljnata solata.... in ti šment, spet sem pozabila slikati, ker je takoj vse zginilo iz krožnika
j_erci
15. avg 2013 20:22
Paradižnikova juha, svinjski vrat po kitajsko, riž, paradižnikova solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
15. avg 2013 21:12
<Johanca, ti ga pa pihneš
Mausika ravno zaradi tega se bolj poredko oglašam.
Si rečem včasih, kaj mi je bilo potrebno se registrirat, ko sem dolga leta kot anonimen gost kulinarike prav lepo funkcionirala.
Ne vem kaj je danes za en dan, tudi jaz sem imela tako potrebo po sladkem, da sem popoldan spekla rolado s kislo smetano. Imam v hladilniku eno polico samih kislih smetan Jih je deda pomotoma nabavil, misleč, da so jogurti. Pa še tiste velike pakunge. Sedaj si pa razbijam glavo, kako jih porabit
No ja, danes sem naredila musako s prelivom kisle smetane, rolado z bogatim nadevom lete.
Jutri verjetno gobovo juho...no ja, bo že.
Johanna
15. avg 2013 21:15
- placa pa dosti porabim - mi bo Jernej še kakšen račun izstavil.
Johanna
16. avg 2013 8:04
Danes:
Rahla sprememba v planu;
- Popečen Tinjski kruhec.PIRE!!
- čufteki
- soljat...
- vinček
Sobota:
Po dooooolgem času v Graz. IKEA here i come !!! YEAAAAAAAAAAAAA. Nostalgični spomini...
Papcanje mimogrede v kakšni dobri restavraciji, če pa zmanjka časa, pa doma. Poročam.
16. avg 2013 11:10
včerajšnje kosilo: kurja juha z rezanci, filane paprike, šugo od jariča (golaž od kozlička), peresniki, sladkarije (fritule, kifeljčki - kupljeno)
danes: včerajšnji ostanki
majaosKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Mini potičke
Cheesecake