20. jul 2013 10:56
Babka, te imam na sumu, da praznuješ in če res ti iz srca iskreno čestitam in želim vse najboljše.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
20. jul 2013 10:56
Babka, te imam na sumu, da praznuješ in če res ti iz srca iskreno čestitam in želim vse najboljše.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
20. jul 2013 12:02
Danes po dolgem času ajdova kaša s klobaso, zraven zelena solata, sedaj pa grem skuhat
angie :)
20. jul 2013 13:21
zeljnata juha, sladoled
majaos
20. jul 2013 15:46
Pri nas smo danes po dolgem času zopet imeli kosilo.
Pečene perutničke, kuhan riž in pa zelenjavni mišmaš - dobro
rrr
20. jul 2013 16:20
Na žaru pečene perutničke, pikantne.Paradižnikova solata.En piva.
Pa še kakšen sladoled enkrat pozneje.
dari
20. jul 2013 17:02
Dnevi zelenjavi posvečeni, tako da, dušena zelenjavica, hrenovka po želji in košček kruha + skleda rediča, za sladico tiramisu od včeraj, zrihtala pa sem tudi amaretije za posip tiramisuja in pripravo daminih polupčkov, ki zgledajo zanimivi, pa jutri
Jutri najbrž krompirjev golaž z dodatkom bučk
Lp
ursiii
20. jul 2013 19:14
Danes: pečen kifeljčar iz domačega vrta, puranji zrezki, grahova prikuha, zelena solata iz domačega vrta, slastno sočno pecivo
breskva
20. jul 2013 19:20
...tudi mesoljubci so prišli na svoj račun...
majaos
20. jul 2013 20:00
Tudi pri nas, majaos , zato danes: zloženka iz jajčevca, bučk, paradižnikov in mesa, stročji fižol v solati, refošk
sladico bi pa malo breskvi ukradla
lp
mzm
20. jul 2013 20:59
Pri meni danes, dušen stročji fižol, en slivov cmok od včeraj:
jutri bo podobno, saj stročjeg fižola ima še za jutri, pa si še kaj izmislim za zraven.
ežojKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Gosta korenčkova juha s Pure svedri in ingverjem
Ržen sendvič s kajžarsko klobaso