18. jul 2013 12:11
Balenka, ostala je le lubenica, ostalo pa je šlo vse v lačne želodčke.
Kjer je volja, tam je pot. Trixi
18. jul 2013 12:11
Balenka, ostala je le lubenica, ostalo pa je šlo vse v lačne želodčke.
18. jul 2013 14:39
danes slika zelo nekvalitetna...slikano s telefonom: kruhova rolada, svinjski zrezki z gobami v omakci, zelena solata, za sladico pa je želodček preveč poln
angie :)
18. jul 2013 15:33
Danes puranji zrezki, dušena zelenjavica in košček kruha, skleda rediča
jutri pa špageti z bolonjsko omako.
Lp
ursiii
18. jul 2013 16:09
Danes pri meni:
Zaradi tega kosila bi tudi japonski cesar zagnal vik in krik ( pa ne zaradi tega, ker je rumenjak prepečen, *ebiga, se zgodi tudi v cesarski kuhinji ), ampak, bi rekel, kdo je še videl, da se zravn blitve in jajca na oko, postreže še piščančji file? Jaz, če bi bil zravn, bi bil čist tiho. Pa ne iz tega sklepat, da je japonski cesar človek, ki se razburja za malenkosti. Po pravici če povem, jaz ga še nikoli nisem videl razburjenega.
PS: ( sem pozabil ), Ognjič, kaj veš kakšne tam kure imajo in kolk brihtne?
ežoj
18. jul 2013 16:20
Enolončnica,po vsega malo ,paprika,paradižnik,dve pešici makaronov, narezana na kolobarje..Malo kasneje pa še .
dari
18. jul 2013 16:54
Danes sem dolgo razmišljala, kaj bi skuhala za kosilo, ratalo pa je tole:
želodec s na kislo,
paradižnikova juha z ribano kašo,
rižota z morskimi sadeži,
kumarična solata.
Zakaj tako, ker moj je ena "zbirčna Metka" in ne je ne drugega ne tretjega in ne četrtega. Poznam pa še vsaj eno tako, poznate jo pa tudi vi .
Balenka
18. jul 2013 17:40
Balenka, poznam to, imam jaz tud enega "zbirčnega Jankota" je danes prav mal čukasto pogledal, ampak bil je pa kar lepo tiho
Danes: prvič delala njami bučke s sirom, bilo je presenetljivo dobro in paradižnik solata
in kako je torta izpadla? malo preveč sem jo navlažila, ampak kar lepo skupaj stoji, dobro se je ohladila, moj me je pohvalil, padla je celo ocena, da je bombastična in dobila sem
babka1951
18. jul 2013 18:06
Juha, polnjena bučka, maslen krompir, solata.
mojezlato http://kosilazavsakdan.blogspot.com/
18. jul 2013 18:18
Babka, torta je res bombastična in upam, da mi zaupaš recept. Izbirčne Metke pa so zelo poznane, imam kar nekaj primerkov v družini (sama sem največja )
Danes so bile za sina tortelini s sirovo omako (slik pa nisem uspela poslat, ker nekaj nagaja tablični računalnik),
jaz sem si spet privoščila eno izdatno solato, danes s tuno. Sem pa spekla kruh po receptu Rebecce- se še hladi in skutno jabolčni zavitek. Na poti je mož, ki bo dobil telečja jetrca in zeleno solato.....
18. jul 2013 18:20
babka, zgleda res njami, bučke zagotovo, torta pa tud. Nič zato, če je zelo sočna, zagotovo bolje, kot če je suha. Vredna je tudi . No, tudi šteje.
BalenkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Cheesecake
Polnozrnati peresniki z omako iz bučk, čebule in mandljev