Kaj jutri za kosilo?

tema je zalepljena

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15433

17. jul 2013 19:10

Jaz danes eno mešano solato z gamberi, vsi ostali pa testenine z bolognese omako in solato iz stročjega fižola

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

breskva  

član od: 11.10.2007

sporočila: 3074

17. jul 2013 19:25

Danes: goveji zrezki, kruhovi cmoki, jurčkova omaka, stročji fižol v solati

breskva

babka1951  

član od: 22.8.2012

sporočila: 6950

17. jul 2013 21:53

Danes: krompir kifelčar in solata iz snahinega vrta, pečena vratovina od mesarja

pa z eno torto sem se mučila, bom jutri poročala, če je užitna

babka1951

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

18. jul 2013 5:50

babka1951 je napisal/a:

Danes: krompir kifelčar in solata iz snahinega vrta, pečena vratovina od mesarja

pa z eno torto sem se mučila, bom jutri poročala, če je užitna

babka1951

Vse našteto kot se ŠIKA!!!
O torti pa SPLOH NE DVOMIM da ne bo dobra. Velja le ENO IN EDINO pravilo (vsaj pri meni in verjamem da pri večini uporabnikov tegale foruma) in to je, da je bilo delano z LJUBEZNIJO. Pol ne more biti niti slabo, niti PERFEKTNO

DANES:
Vabljen na obisk k mojim staršem. Zacumpral sem še svojo drugo maman (od naj prijatelja mama, zato ji pravim druga mama, ker se tako razumemo in imamo radi) da greva skupaj gor in narediva presenečenje. V malhi pa dobrote od zelenjave,  letančk in dobrega vinčeka. To bo PRESENEČENJE 
Poročam kako se bo izteklo.

JUTRI:
- Verjetno RiziBizi (druga opcija so še domači mlinci iz "placa" TREŠNJEVCI (Zagreb) kateri so meni osebno najboljši mlinci kar sem jih kadarkoli jedel. Domači, polni jajc in okusa so svetlobna leta stran od teg trgovinskih. Zato pa nam jih v.d. teta dostavi vedno v količini, da bi skoraj morali zadevo prijaviti na carini. Rabimo takšno zalogo, da vzdrži do naslednjega obiska!)
- tunina NOM NOM omakica po receptu gospe ANAMARIJE1 (
z njo sva ravno debatirala, kaj se bo bolje podalo k omakici)
- skleda "DAJ PORABI ŽE PARADAJZ PA ŠE KAJ" soljatke
- deci tardečega

P.S: Pridržujem si pravico do spremembe jedilnika, v kolikor bo danes ostalo kaj in mi bo skrbna mama zavila da si bogi sinček nese v dolino 

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

anja  

član od: 2.9.2001

sporočila: 1431

18. jul 2013 7:52

Piščančji paprikaš in riž, zeljnata solata

.

ANJA

leandros  

član od: 19.8.2009

sporočila: 188

18. jul 2013 8:36

Danes: Piščanjčji file v bučkini omaki, pire krompir, zelena solata.

Jutri: mesna lazanja+stročji fižol v solati

Sobota: piknik pri sestri, mi prinsemo samo vinčk

leandros

Ognjič  

član od: 18.1.2006

sporočila: 4746

18. jul 2013 9:35

MBrando je napisal/a:

- kurji možgani z umešanim jajcem

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

Sporočilo je spremenil(a) MBrando dne 16. 2013 20:05

Se mi zdi, da še nisi videl, kakšen velikosti so kurji možgani. Bi bilo treba kar nekaj kur, da je za eno porcijo.

No, v naših krajih sicer še nisem videla v nobeni trgovini, da bi kaj takega prodajali, morda je pri vas drugače.

Ognjič

limnol  

član od: 16.11.2001

sporočila: 5192

18. jul 2013 9:43

včeraj: gosta zelenjavno-piščančja juha z vsem mogočim in vodnimi žličniki, borovničev zavitek

danes: jetrca na čebuli z gobicami in smetano, pire krompir, solata (vsakemu svoja, kakršno hoče)

Sonja

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15433

18. jul 2013 11:09

Z zamudo še slike včerajšnjega kosila in posladka:

Danes zelenjavna juha, telečja jetrca, kruh in zelena solata

Kjer je volja, tam je pot. Trixi

Balenka  

član od: 28.4.2004

sporočila: 2827

18. jul 2013 12:03

Trixi, tole zgleda slastno. Morda je  ostalo še kaj za danes .

Balenka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti