15. avg 2006 11:12
vecraj: losos pecen v foliji z zelisci in tunin steak, pire iz zelene in cesna, rukola danes:pecena piscancja kraca, duseno mlado zelje, strocji fizol v solati fresh
15. avg 2006 11:12
vecraj: losos pecen v foliji z zelisci in tunin steak, pire iz zelene in cesna, rukola danes:pecena piscancja kraca, duseno mlado zelje, strocji fizol v solati fresh
15. avg 2006 12:19
Lady_L kako skuhaš Gravče na tavče? jade
15. avg 2006 13:02
pohan piščanec in francoska solata brkn83
15. avg 2006 21:06
ponedeljek: nismo nič kuhali torek: bučna juha, pečen in ocvrt piščanec, blitva, za moške peteršiljev krompir, paradižnik in paprika v solati sreda: njami bučke s sirom, solata Julija
16. avg 2006 7:52
jajčna juha, čevapčići s prilogo in šobska solata Kyara
16. avg 2006 9:26
paradajz juha s tjesteninom pileći perkelt kukuruznu žganci zelje salata bučnica i štrudla sa šljivama Lidija...
16. avg 2006 9:34
Danes (končno) chilli con carne v tortiljah Muffsy
16. avg 2006 9:42
Goveja juha, riž, zrezki v omaki, grah, paradižnikova solata. jade
16. avg 2006 12:11
ponedeljek: golaž, zeljna solata s fižolom včeraj: http://www.kulinarika.net/baze/recept.asp?ID=4706 danes: pražena jetrca, pire krompir, rdeča pesa zvitorepka
16. avg 2006 12:40
Uuuuuuuuuuuuuu, lisicka, tole testo za pizzo s pivom je pa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ko sem ga prvic poizkusila, sem si v enem veceru 2x pekla pizzo! pri nas pa danes omaka iz buc in kumar (imam toliko buc, da ne vem, kam z njimi, v promet pa gre le omaka in narastek, cvrenja pa se izogibam), pire krompir, hrenovke in solata (zelena, zelje, rdeca pesa) freshKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinkina torta z malinami
Burek z lahko solato