11. avg 2006 14:04
pozdravljeni! ta stran je zelo dobra, hitro dobim idejo kaj pripraviti danes kuham kolaž in polento za golaž je treba malo več časa, super recimo za sobotno kosilo kordelina
11. avg 2006 14:04
pozdravljeni! ta stran je zelo dobra, hitro dobim idejo kaj pripraviti danes kuham kolaž in polento za golaž je treba malo več časa, super recimo za sobotno kosilo kordelina
11. avg 2006 18:25
Moja družina mi je za jutri ponudila samomorilnost in prvič (SPLOH!) kuham jaz. Menda bo dan bolj mrzel, zato bomo naredili govejo juhco, potem pa sledi meso iz juhe in ... No in prilogo lahko naredim jaz. Rada bi naredila krompir (pečen, pražen, pire) in zelenjavno prilogo. Sem že brskala po bazi pa je toliko enih receptov, da se ne morem odločiti. Ne bi rada česa preveč kompliciranega (75% nas rado eksperimentira, gazda pa ima raje konkretne obroke - šnicl in krompir), vseeno pa ne samo navadnega krompirja in prebranca iz pločevinke. Torej - kaj mi mojstrske "izvežbane" kuharice svetujejo? Muffsy Sporočilo je spremenil(a) Muffsy dne 11. avg 2006 18:26:32
11. avg 2006 19:33
Poleg mesa iz juhe jaz vedno naredim pražen krompir in zelenjavno prilogo (špinača, sladko zelje, bučke ali kumare v omaki, hrenova omaka.....) sobota: piščančji paprikaš, polenta, solata nedelja: goveja juha, Štefani pečenka, dušeno zelje, solata, za sladico pa višnjev zavitek Julija Sporočilo je spremenil(a) Julya dne 12. avg 2006 22:07:30
11. avg 2006 19:57
Dušeno piščančje meso, peteršiljev krompir(za moža in hčer), paradižnikova solata,kos kruha(zame) LP! fakin712
12. avg 2006 4:58
piščančji medaljoni, petršiljev krompir in mešana solata, sladoled Kyara
12. avg 2006 9:16
Sobota: goveja juha, goveje meso (iz juhe), pire krompir, dušena zelenjava (paprika, paradižnik, čebula) Nedelja: puran, solate Ponedeljek: home made ciabatta s chilli con carne (ideja s kul slo!) Muffsy
12. avg 2006 12:59
petak: ričet i prekajeno meso (od četvrtka) pizza s paradajzom i gljivama pita od marelica i šljiva subota: juha s knedlima od sira zapečeno tijesto sa sirom gljive sa žara paradajz salata Lidija...
12. avg 2006 13:12
Danes puran v smetanovo- sirovi omaki in bukovim ostrigarjem; solata Lep dan in veliko se smejte
12. avg 2006 13:33
danes bo pa pri nas za kosilo kar boranja in pire krompir, ter narastek iz buč brkn83
12. avg 2006 14:48
četrtek: puranov golaž (iz baze), polenta petek: telečja-zelenjavna čorba sobota: čorba od včeraj, pizza mafini (iz baze), zelena solata MissLadyKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečeni Azijski Riževi Rezanci s Piščancem
Srbski pasulj