16. avg 2006 12:57
A je res tako zelo boljše? Pri nas noben ne pije piva, tko da ga grem kupit samo v ta namen, če bo treba...
16. avg 2006 12:57
A je res tako zelo boljše? Pri nas noben ne pije piva, tko da ga grem kupit samo v ta namen, če bo treba...
16. avg 2006 13:08
Fresh, me zelo veseli, da ti je moja pogruntavščina všeč. Lidka, lahko uporabiš tudi Uni, lahko pa kombiniraš pol piva in pol radenske (ali vode). Ne vem zakaj je tako, ampak tole testo je prima. LP, zvitorepka
16. avg 2006 13:12
Lidika, ko sem ga delala jaz, bi lahko to pizzo jedla v nedogled. Bila je fantasticna! Oblozila sem jo sicer po svoje, ampak testo je bilo pa 1A!!!! To res moras poskusiti! fresh
16. avg 2006 13:28
Okej, bom. Ma od naju nobeden ne mara piva, tko da ga ni nikoli na zalogi. Če pa je bil kdaj kak v hladilniku, mu je potekel rok. Poizkusim, seveda. Takoj, ko bom delala pizzo. Trenutno sem na dieti, tko da pazim kaj kuham tudi za moža. On sicer je kosilo, samo se tudi mal drži. Pizzo pa jaz sanajm že en lep čas...
16. avg 2006 13:34
Lidka, pol pa kar korajžno. Okusa po pivu ni - da te ne bo skrbelo. Poročaj o uspehu. Še en lp, zvitorepka
17. avg 2006 10:51
janjetina i kelj (ohrovt) lešo s maslinovim uljem štrudla od šljiva i bučnica od jučer Lidija...
17. avg 2006 12:47
Danes: slan krompir in stročji fižol, zabeljeno z ocvirki zvitorepka
17. avg 2006 12:58
Rižota z jurčki iz gozda za hišo...prvi v tej sezoni! ANJA
17. avg 2006 13:41
četrtek: pečen svinjski vrat s krompirjem v pečici, dušene bučke, paradižnikova solata JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pure svedri s paradižnikom in baziliko
Eksotični suši