14. jul 2006 9:44
petek: golaž, njoki, solata sobota in nedelja: kakor bo čas znesel, imamo veliko prenovo stanovanja Julija
14. jul 2006 9:44
petek: golaž, njoki, solata sobota in nedelja: kakor bo čas znesel, imamo veliko prenovo stanovanja Julija
14. jul 2006 9:57
Danes imamo kar združeno kosilo+večerjo: pečemo popoldan na žaru (piščanček, hrenovke, čevapi, kotleti, pleskavice, rebra),pečen krompir, solate in zelenjavne priloge, potem pa torta, ker praznujemo sestrin rojstni dan ANJA
14. jul 2006 10:00
sreda: špageti agli olio e peperoncino ( s česnom, oljem in čilijem), zrezek fiorentina, sladoled četrtek: porova kremna juha, bučkini ocvrtki, slivovi cmoki danes: rezanci z lososom Janja
14. jul 2006 11:10
Včeraj: Svedrčki, pečene perutničke v gobovi omaki, bučke s sirom, kumare v solati. Danes: Kar je ostalo od včeraj, pečene hrenovke, krompirjeva solata, zelena solata. jade
14. jul 2006 13:04
za kosilo bomo spotoma nekaj pograbili, ker gremo na morje do nedelje, zvecer bodo orade na zaru, mlad krompircek in solata, jutri bodo cevapcici, paradiznikova solata, prebranac in kruh, v nedeljo bomo pa spet kaj spotoma pojedli. uzivajte! fresh no, pa sem vseeno pripravila nekaj za pod zob- in sicer zagorski dzuvec Sporočilo je spremenil(a) fresh dne 14. jul 2006 14:41:42
14. jul 2006 13:12
danes bo pa za kosilo nekaj lahkega, ko pa je zunaj tako vroče: zelenjavna juha iz malde zelenjave, ki sem jo malo prej nabrala na vrtu, palačinke z domačo breskovo marmelado in višnjev kompot. lp brkn83
15. jul 2006 11:54
Dane pa bo za kosilo ribja čorba s širokimi rezanci in jabolčni zavitek Kyara
15. jul 2006 12:41
Pri nas pa pečena (v pečici) mlada zelenjava- krompir, fižol, bučke, korenje, paradižnik... Lep dan in veliko se smejte
15. jul 2006 12:53
Danes: Domača pizza. jade
15. jul 2006 13:35
danas: pileća juha s jetrenim knedlicama, kuhana piletina sutra: fish paprikaš s tjesteninom, roštilj, salate raznovrsne, lubenica... Lidija...Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rižek z lososom
Srbski pasulj